Argi Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Pisalem juz, ze komp wiesza sie zaraz po zaladowaniu windy. Po restarcie dhodzi bez problemu. Przeinstalowalem sysytem na XP. Dalej to samo. Doszlo jeszcze to, ze komp nie wylacza sie, tylko zostaje na komunikacie o zamykaniu. Szlag mnie trafia, bo nie potrafie sie pogodzic z faktem, ze pozostawiam nie rozwiazany problem. Antek 1800 na Soltek DRV5, nie krecony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Może to być problem z ACPI - zobacz czy masz w biosie włączone, oraz w opcjach zasilania w Windowsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Racja. Generalnie w XP powinno być włączone a w windach9x wyłączone. Tak było w moim wypadku (jeżeli chodzi o stabilność). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Pisalem juz, ze komp wiesza sie zaraz po zaladowaniu windy. Po restarcie dhodzi bez problemu. Przeinstalowalem sysytem na XP. Dalej to samo. Doszlo jeszcze to, ze komp nie wylacza sie, tylko zostaje na komunikacie o zamykaniu. Szlag mnie trafia, bo nie potrafie sie pogodzic z faktem, ze pozostawiam nie rozwiazany problem. Antek 1800 na Soltek DRV5, nie krecony. To, że się nie wyłącza jest typowe dla win 2000 i XP. Poszukaj na forum - ja kiedyś też miałem ten problem i ktoś mi napisał, że trzeba coś w rejestrze zmienić, ale już nie pamiętam co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...