mass Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Mam wielki problem gdy włączam 3DMarki 2001 i 2003 to najwiecej ile mam klatek to 50 a kiedys bylo powyzej 100 moja karta to jak w podpisie czyli Radeon 9600 Pro przeinstalowalem stery i nic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Mam wielki problem gdy włączam 3DMarki 2001 i 2003 to najwiecej ile mam klatek to 50 a kiedys bylo powyzej 100 moja karta to jak w podpisie czyli Radeon 9600 Pro przeinstalowalem stery i nic :( Reinstal windy :) A jak nie pomoże to będziemy kombinowac dalej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Moge go uaktualnić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 lol a masz moze aa albo anizo wlaczone ?? ewentualnie wlaczone w sterach wymuszanie synchronizacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 no wiadomo o co chodzi masz wlaczone v-sync, ktore ustawia maksymalna ilosc fps jakie jest odswierzanie, a tak przy okazji ladne masz odswierzanie 50Hz, ja bym zglupial, przynajmniej tak mi sie zdaje ze to wlasnie jest przyczyna tego o co spytales Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 no wiadomo o co chodzi masz wlaczone v-sync, ktore ustawia maksymalna ilosc fps jakie jest odswierzanie, a tak przy okazji ladne masz odswierzanie 50Hz, ja bym zglupial, przynajmniej tak mi sie zdaje ze to wlasnie jest przyczyna tego o co spytales no co ty zaden monitor nie ma 50Hz ! min te 60Hz tu jest inna przyczyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 W sterownikach mam ustawione zrównoważone w Direct3D i OpenGL.Opcja Czekaj na synchronizacje pionową jest ustwione na zalezne od aplikacji tak samo aa i anizo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Dzieki za wszelką pomoc już zrobiłem sam dałem wszystko na domyślen w sterach i odinstalowalem rivatuner bo przypomnialem sobie ze cos tam grzebalem:P.Juz mam srednia klatek w Wings of fury 135.6 FPS.Pozdro all. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Dzieki za wszelką pomoc już zrobiłem sam dałem wszystko na domyślen w sterach i odinstalowalem rivatuner bo przypomnialem sobie ze cos tam grzebalem:P.Juz mam srednia klatek w Wings of fury 135.6 FPS.Pozdro all. A widzisz :) Polak potrafi 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darius Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Mam wielki problem gdy włączam 3DMarki 2001 i 2003 to najwiecej ile mam klatek to 50 a kiedys bylo powyzej 100 moja karta to jak w podpisie czyli Radeon 9600 Pro przeinstalowalem stery i nic :( a jakie ma zegary :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 500 MHz i 700 MHz pamięć.Ale problem juz rozwiazany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...