Tom.O Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Kiedyś miałem taką opcje, że mogłem dać limit użytkowników korzystających z danego katalogu. Teraz gdzieś ta opcja przepadła.... Jak ją doinstalować - co za to odpowiada ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Używasz prostego udostępniania plików? Jeśli tak, to wyłącz tą opcje: Mój Komputer, narzędzia, opcje folderów, widok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Używasz prostego udostępniania plików? Jeśli tak, to wyłącz tą opcje: Mój Komputer, narzędzia, opcje folderów, widok...Pięknie dziekuje za odpowiedź - właśnie o to mi chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Też mam sieć na XP - kach, i wiele godzin przesiedziałem żeby wszystko skonfigurować tak jak chciałem (ten xp jest nieco upierdliwy w tej kwestii). No ale sieć teraz śmiga! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Też mam sieć na XP - kach, i wiele godzin przesiedziałem żeby wszystko skonfigurować tak jak chciałem (ten xp jest nieco upierdliwy w tej kwestii). No ale sieć teraz śmiga!Przecież konfiguracja XP to właściwie tylko jego instalacja. U mnie serwer nadaje IP i nie trzeba nic robić by wszystko działało. CZy udostępniasz łącze na Widnowsie ?? Na co poświęciłes te "wiele godzin" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Ja mam ręcznie ustawiane IP. Miałem problem bo komputery niby się widziały, lecz w otoczeniu sieciowym nie było wszystkich wyswietlanych. Mam udostępnianie plików w winXP i pozakładane różne ograniczenia co do różnych kompów. Jeden z kolesi co chwilę włączał lub wyłączał ten firewall w xp, i nie widziałem co się z tym kompem dzieje. Znikał mi z sieci co chwilę. Poza tym musiałem pogrzebać by wyłączyć limit 20% przepustowości w sieci LAN pod XP. Teraz to wszystko bym zrobił w 5 min. ale wtedy musiałem sam dochodzić co i jak w tym XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...