Pbilly Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Mam problem. Kiedy włączam jakas gre z grafika 3D to po jakims czasie wywala mi takie cos: VPU Rcover zresetował akcelerator graficzny, poniewaz nie odpowiadał on na polecenia sterownika ekranu. Co robic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 masz prawdopodobnie podkręcona karte graficzną opusc na taktowaniu i będzie git.pozd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pbilly Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 No własnie o to chodzi ze karta nie jest krecona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pbilly Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 to jak potrafi mi ktos pomóc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Wyłacz w opcjach vpu recover... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pbilly Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 hmm na to sam wpadłem ale chodzi mi o podanie przyczyny raczej - bo jakas musi byc chyba :/ i ewentualnie jakies rozwiazanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Czyli jak wyłączasz to dalej jest to samo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pbilly Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Jak wyłączam to sie poprostu gra zawiesza - tzn tylko grafika bo dzwiek jest normalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 problem ze sterownikami zainstaluj moze omegi najnowsze www.omegadrivers.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 hm.. mozesz tez sprobowac podniesc vagp +0.1v. mi to pomoglo na r9700. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trochim Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Przyczyną moze być jeszcze pregrzewanie się grafiki. Ja mam to opcje włączoną rdzeń radka wykręcony do 390 VPU recower włączyło mi się z dwa razy dlatego że wiatrak na karcie przestał się kręcić i rdzeń się bardzo nagrzał :). Sprawdż tęperaturę na karcie. Najprościej przyłozyć palec w miejscu rdzenia na plecach karty jak po 1s bedzie parzyć to znaczy, że trochę za dużo. Wtedy tylko wymiana chłodzenia. Poczytaj kompendium o 9700 w końcu 9500 to okrojona wersja 9700. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 eeeee tam... zacznij od sterownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 może to być wina przegrzewania się gpu lub złych sterowników lub słabego zasilacza jest jeszze kilka innych możliwości z prozaicznym zatrzymaniem się wiatraczka (mi się zdarzyło :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pbilly Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 no dobra starowniki to to nie sa - bo sprawdzałem juz ze 3 rózne sterwoniki i na kazdych jest to samo. Zasilacza wina to tez raczej nie jest bo mam Chiefteca 360W DF - zaraz rozbiore kompa i zobacze czy chodzi wiatrak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 a instalowales omegi ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ustaw AGP na x4 i w biosie zrób napiecie na karcie 1,6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pbilly Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Sprawa wyglada tak : Rozebtałem kompa i sie okazało ze wiatraczek nie chodzi od karty graficznej - wszystkie kabelki sa podłaczone dobrze bo sprawdzałem po kilka razy - wiec jak ?? Trzeba wymieniac wiatrak czy da rade jakos " zmusic" go do chodzenia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 skoro nie dziala, a prad dostaje to raczej padl na dobre.... mozesz sam wiatrak wymienic, a moze kupic sobie np. vga silencera za 50 zl i masz super wydajne i ciche chlodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...