Thomek21 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Seria proca to AXDC2000DUT3C AQXDA0324XPMW ma odblokowany mnożnik. Więc ile moge za niego dostać poradźcie[/code] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 porownaj ceny sklepow (o ile gdzies jeszcze maja te proce ) z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 wiesz, jak on jest na rdzeniu palomino to za darmo bym go nie wziął :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najtwish Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Hmm.. potrzebuje zestawu płyta gł. + proc za 300 zl, jakbys hmm... chcial za niego tyle, aby jeszcze mi na jakies w miare "dobre" mobo stylko to nawet wezme :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 z 150zł wiecej nie dostaniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 z 150zł wiecej nie dostaniesz165zł to ostatnio na Allegro wziąłem za Athlona 1200 więc nie przesadzaj jest w końcu jeszcze sporo płyt na rynku które nie obsługują procków 0,13 mikrona więc i ten znajdzie swojego amatora :) może do 200zł powinieneś wziąć jak znajdziesz napalonego chętnego :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Hmm.. potrzebuje zestawu płyta gł. + proc za 300 zl, jakbys hmm... chcial za niego tyle, aby jeszcze mi na jakies w miare "dobre" mobo stylko to nawet wezme :) Ja może bede pychal KT3V w najblizszym czasie... Jesli mi kumpel zechce pchnac nF2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 za 1600 palomino wzialem rowne 200 zl okolo miesiaca temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 za athlona 1200 dales 165 zl?? ja rozumiem ze na wszystko sie znajdzie kupca, ale jak ten ktos siedzi na tweaku to niebardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 wiesz, jak on jest na rdzeniu palomino to za darmo bym go nie wziął :wink: A ja bym wziął =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 wiesz, jak on jest na rdzeniu palomino to za darmo bym go nie wziął :wink: A ja bym wziął =) ale ja już takiego mam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...