djjaku Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Mam takie pytanie-sciagnalem soobie kilkadziesiąt gierek na nokie i siemensy (jak by ktoś był chętny to na pw), ale chciałbym zobaczyć jak one wyglądają bez ładowania ich do telefonu. I tu pytanie, czy jest coś takiego jak emulator komórki? Bo wiem że Wap jest, ale mi chodzi o gry. Ewentualnie - jak uruchomić taką gre pod windowsem, jak są 2 pliki *.jad i *.jar pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Musisz ściągnąć JBuilder`a Borlanda i Java 2 Runtime Environment SE v 1.4.0_01 Jeśli masz jakieś gierki na 3510i to musisz ściągnąć jeszcze Nokia_3510i_MIDP_SDK_v1_0 Po więcej informacji wejdź na forum: http://www.forum.nokia.com/ Nie wiem jak to jest z Siemensem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Po pierwsze - taki temat podchodzi pod inny dział - nie oślą łączkę - zresztą nawet w opisie działu elektronika jest GSM... Ostatnio też naściągałem sporo gierek - testuje je na emulatorze mojego telefonu - i tobie tez radzę ściągnąć emulator takiego modelu jak ty masz... Ja mam Siemensa CX65 - www.cx65.com - tam jest link do emulatora - nie trzeba ściągać żadnych dodatkowych pakietów z javą - poza środowiskiem emulatora... Z grami jest ten problem, że przynajmniej w moim przypadku ponad połowa nie działa - nie wiem, czy one w ogóle działąją - bo te ściągane bezpośrednio ze stronek chodzą ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 oj kurcze nie zauwazylem ze to GSM jest, sorki, ja mam sciagane z torrenta, ponoc z jakiejs strony wiekszej z grami ale nie jest napisane z jakiej wiec podejrzewam ze powinny dzialac edit jeszcze jakbys napisal gdzie to dokladnie jest ten emulator to bym byl baaaaaaardzo wdzieczny, bo ja zawsze z niemieckim mialem problemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Polecam ten emulator do gier java S60, ale i gry na mniejsze ekraniki powinny tez zadzialac GameMagic v1.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 oj kurcze nie zauwazylem ze to GSM jest, sorki, ja mam sciagane z torrenta, ponoc z jakiejs strony wiekszej z grami ale nie jest napisane z jakiej wiec podejrzewam ze powinny dzialac edit jeszcze jakbys napisal gdzie to dokladnie jest ten emulator to bym byl baaaaaaardzo wdzieczny, bo ja zawsze z niemieckim mialem problemy ;) https://communication-market.siemens.de/por...main.aspx?pid=1 musisz założyć konto, żeby ściągać... to się nazywa CX65 SMTK... A btw niemieckiego - wystarczy wcisnąć flagę Anglii i masz wersję angielską - wiesz, wielojęzykowe strony się często zdarzają i zawsze za zmianę języka odpowiada flaga :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 https://communication-market.siemens.de/por...main.aspx?pid=1 musisz założyć konto, żeby ściągać... to się nazywa CX65 SMTK... dzieki, ale kolejne pytanie-tyle że ja sciagnalem S55 bo na to mam wiekszosc gier, jak mozna to odpalic zeby dzialalo menu? bo pisze mi "No SIM" i nic sie nie da zrobic :(, tzn java działa, ale chcialbym pogrzebac troszke w menu itp. A btw niemieckiego - wystarczy wcisnąć flagę Anglii i masz wersję angielską - wiesz, wielojęzykowe strony się często zdarzają i zawsze za zmianę języka odpowiada flaga :lol::lol: ślepych nie sieją :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Ja ściągnąłem CX65, bo tego mam i interesuje mnie jak to działa - tobie też radzę pod swoją komórkę, a nie pod gry - bo mi na przykład sporo z nokii nie działa. Do tego trzeba ściągnąć pakiet SMTK - zresztą pisze przy linku do emulatora, że trzeba środowisko ściągnąć - zainstlaować, a emula na końcu... Jeśli tak zrobiłeś, to więcej nie pomogę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 BTW: Wie ktos moze skad sciagnac emulator do MOTOROLI T720/T720i/T722 ?? !! ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...