kusztyk Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 http://www.dzikie.net/index.php?mode=10&id=1943 Przeczytajcie to co o tym myslicie? Mialem kupic teraz kompa, ale chyba sobie poczekam! Czy sie oplaci? Jakie bede centy ty Sempron? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Jak bym wiedzial w lutym, to bym se poczekal, a dzialal na mej poczciwej 667 P3. A tak kupilem, kompa co musze go zaraz wywalic, na rzecz nf3 i nf4 <lol> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ...a jeszcze tak rok temu byly 1700XP... rok minal i koncza na produkcji 2700XP, to w takim razie moze w lipcu za rok skoncza na 3700 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Chlopaki,a może sprzedać kompa i se kupic P4 1.8 ; 2.4ghz. ja tu mam w palanach Sp-97 kupic. Ale z tym to chyba udany zakup, bo nowe technologie dąża do elimowania ciepla w procach, wiec czym"nowszy" zegar tym mniejsze napiecia i mniej oddawanej energi w atmosfere.....wiecie o co mi chodzi, bo do praw fizyki to sie ma odwrotnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 2400+ (1.67Ghz) Ciekawe czy powtórzy sie legenda tak jak z AXp1700;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 K*****gdzie są psoty? Ja yu pisze, a one sie gubia? Czy nie lpeiej sprzedac te bartony i kupić P4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 do h**** pana! znowu napisalem posta!!! i go nie ma co sie dzieje z baza???????????/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 dayus zaraz za takie posty , mozesz juz nie napisac ani jednego posta Buzzy oby , cos małe taktowanie maja , moze specjalnie zanizone ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Coraz wyzsza numeracja, a te same MHz :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 A ten nowy procesor Amd o czestotliwosci 2500+ bedzie rowny / lepszy od Barton'a 2500+ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Czy lepszy to sie okaze! Ja jestem Ciekawy kiedy one bede w naszej kochanej polsce i za jaka cene? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 dayus zaraz za takie posty , mozesz juz nie napisac ani jednego posta Buzzy oby , cos małe taktowanie maja , moze specjalnie zanizone ? bardzo przepraszam,ale natknalem sie na pierwsze forum,w ktorym zdazyl mi sie taki przypadek - nie pokazujacych sie postow. Nie czas juz zmienic phpBB? jesli coraz wyższa numeracja, a zegary takie same to chyba dobrze - znaczy to o zwiekoszonej wydajnosci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Taaa a ja słyszałem że to zamiennik DURON'a ... ale nic nie słyszałem o zaprzestaniu produkcji ATLON'ów więc jak to jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Atlony beda! Ale nie XP!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 martwi tylko niepodatność na podkręcanie ów procków z serii 64. Cóz poradzimy? A może jednak będą lepsze w o/c niż 64bitowi bracia na inną podstawkę? pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Wszystko sie okarze tylko kiedy one beda w polsce??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 @kusztyk - zmieniles avatar! @all moderators - moze by tak zmienic nazwe tego topicu,bo nie jest...hmm...jakby to nazwac - za bardzo zwiazana z tematem dyskusji! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 trzymajmy kciuki zeby wszystkie latały na socket A, a miałem kupowac DFI, jednak poczekam moze cos nowego sie kupi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Dziwne troche ze ten sam procek bedzie biegal pod Socket A, 754 i 939 :? . Cos mi sie widzi ze te pod Socket A to beda po prostu Bartony, a te wyzej to odchudzone z cachu A64. Zreszta we wrzesniu AMD ma zaczac produkowac A64 w 0,09 :D i to dopiero bedzie sie podkrecalo :D! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Coraz wyzsza numeracja, a te same MHz :D:D:D :mrgreen: i rowniez nizsze MHz :D 2400+ (1.67Ghz) Sempron vs moj 2400+ (2Ghz) ;) Moze ta nowa numeracja AMD w Sempronach jest odpowiednikiem Celkow teraz bo chyba nie P4 ? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...