josef Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego w ostatnim czasie podrożały twardziele - czy to jest tak jak z pamięciami - jakieś trzęsienie ziemi i ceny hop w górę :evil: . Chciałem kupic sobie 80GB - przypuszczalnie Maxtora. A tu w ciągu paru dni cena skoczyła o 50zł. Ale to jeszcze nic - zanim dyskacze zdrożały to Bara IV była TAŃSZA od Maxtorka o parę zetów a teraz jest droższa od niego o prawie 100 zł !!! 8O Co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego w ostatnim czasie podrożały twardziele - czy to jest tak jak z pamięciami - jakieś trzęsienie ziemi i ceny hop w górę :evil: . Chciałem kupic sobie 80GB - przypuszczalnie Maxtora. A tu w ciągu paru dni cena skoczyła o 50zł. Ale to jeszcze nic - zanim dyskacze zdrożały to Bara IV była TAŃSZA od Maxtorka o parę zetów a teraz jest droższa od niego o prawie 100 zł !!! 8O Co jest? Wakacje sie skonczyly wiec pewnie dlatego , a jak ja zobaczylem ceny dyskow na gieldzie to myslalem ze sie wywale 8O . BIV jest teraz drozsze od Caviara z 8MB cachu , jakies dziwne akcje sie dzieja . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 pewien wpływ miała też zmiana wartości dolara w stosunku do PLN... Moj hdd tez zdrożal o 50 zeta... Ogólnie wszystko podskoczylo, w porównaniu do cen z przed miesiąca, a szczególnie pamiatki i HDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 nom zgadzam siem... Miałem kiedyś już uzbieraną kase na maxtorka 80Gb 7200, pojechałem uradowany do centrum a tu zonk :x Akurat w tym czasie dolar zdrożał i starczyło mi tylko na 5400 doh... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 z powodow, ktore pewnie leza poza granicami naszego kraju ceny dyskow po prostu "skacza". jedne drozej (i to duzo) inne tanieja bez jakiejkolwiek regularnosci (chociaz moze glownie drozeja 5400 a 7200 taniej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Pewnie jakas tajna alkcja spekualcji cenami by Al-Kaida (czy jak ich sie tam pisze). Twardyskow nie obserowalem, bo nie chce kupic al myslalem nad ramem i jeszcze wczoraj byl tani (sdram 256 - ok 150zl +/- 10). Jak dzis sie cos zmienilo to :x AAAA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...