Michal_P Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 tylko nie zapomnij ustawic dzielnik 1/3 na tym bx zeby pci =33mhz a agp=66mhzPłyta opentanego jest na i815E. Spora różnica, m.in. AGPx4.. i chyba wspiera oficjalnie FSB 133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 no teraz to juz zapozno mam juz tego radka9000PRO trzeba bylo brac gf3TI ale juz nic nie wiem czego jak podkrece proca z 667@750 to czasami mnie wywali z gry i mi pokaze ze tam jakis plik z ATI zpowodowal blad i dlaczego nie dziala stabilnie, nie wiem z czego ale mysle ze to stery sa zle (moze to byc przez stery :?: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ati ma taki bajer (vpu recover) że jeśli grafa się zawiesi to restartuje ją bez restartu kompa. a jak podkręcasz procka i masz taki efekt to znaczy że za dużo podkręcileś i proc siada lub że masz za słaby bo radeony są prądożerne i bardzo czułe na napięcia linii 3.3V. jeśli ta linia jest 3.2 lub niżej to radek będzie się wykładał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 znaczy moj procek moze siadac bo juz mam go troche i caly czas jest podkrecony, a moze ATI jest uczulone na podkrecone procki :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...