Skocz do zawartości
Mr.Paul

Coś jest nie tak ale nie wiem co :(

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wam to moja pierwsza wypowiedź na tym forum :lol: . Mam problem mianowicie: kiedy gram w far cry najbardziej wymagająca gierka jaką mam komp się po 10 minutach grania zawiesza. :? Nie wiem co jest karta jest dobrze chłodzona procek nie ma więcej niż 55 stopni. Moja konfiguracja athlon 2200@2600, gf 3 tit 450 240/500,512 ram twinmosy i codegen 300wat. I teraz pytanie jeszcze czy to może być wina zasilacza. Bo chcem kupić jakiś nowy do 130 zł . Czy może nie wina zasilacza. Dodam,że musze ustawiac napiecia bardzo wysokie czy to może być spowodowane słabym zasilaczem????PRosze pomóżcie nie chcem wydac kasy w błoto !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chodzi o zasilacz to kup sobie Chiefteca 360W za 200 stowy na Allegro. jak chcesz moge ci dac kontakt do kolesia, ktoory sprzedaje. jesli chodzi o gierke to sprawdz czy masz wlasciwe ustawienia AGP w BIOSie i sproobuj wylaczyc AGP fast write oraz pogrzeb w ustawieniach ekranu/zaawansowane w windzie. powylaczaj tez niektoore opcje w ustawieniach gierki i popatrz jak sie bedzie zachowywal. rozumiem ze to dzieje sie tylko w tej gierce? zakaldam oczywiscie ze masz najnowsze stery do grafiki itd. najlepiej na poczatek przeczytac README do gierki 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi