kreciszko Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 EURO 2004 JUZ ZA PASEM A JA NAWET NIE GRAŁEM W DEMÓWKE EURO 2004!!!! :( TO MNIE DENERWUJE ZA PÓŹNO U NAS W POLSCE WYDAWANE SĄ PREMIERY GIER!!!!!!!!!!!!!! ZANIM KTOŚ ZDĄŻY ZNALEŹĆ SWÓJ TYP TO JUŻ ROBI SIE NIEMODNY!!!!!!!!!!JAK KTOS SIE ZE MNĄ ZGADZA TO NIECH POROZMAWIA ZE MNĄ NA GG MÓJ NUMER 4109972 [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 nie wydzieraj sie !!! tak samo jest z filmami , samochodami telefoanmi itp itd to jezd polska ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 nie no!! ja w euro gralem juz 15-20maja...ale nie masz czego załować :P gra jest beznadziejna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 co ty znajomych na gg szukasz ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 euro jest gorsze o niebo od Winning Eleven 7 INTERNATIONAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Heh przeciez Polska to zacofany kraj (jak zwykle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Heh przeciez Polska to zacofany kraj (jak zwykle)wiesz , wole żyć w tym zacofanym kraju, niż pełnej snobów i idiotów hammercyce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 chciaz raz sie zgadzamy!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 No jako ze od pewnego czasu pracuje w hurtowni i zarazem sklepie z grami itp to tez zrozumialem zasadniczy problem - ZA PÓŹNO wydawane nowe gry w naszym kraju !! Cena juz powoli spada ale daty premier sa zdecydowanie opoznione :(No jako ze od pewnego czasu pracuje w hurtowni i zarazem sklepie z grami itp to tez zrozumialem zasadniczy problem - ZA PÓŹNO wydawane nowe gry w naszym kraju !! Cena juz powoli spada ale daty premier sa zdecydowanie opoznione :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 wiesz , wole żyć w tym zacofanym kraju, niż pełnej snobów i idiotów hammercyceZgadzam sie co do tej Ameryki ale czasami to juz przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 wiesz , wole żyć w tym zacofanym kraju, niż pełnej snobów i idiotów hammercyceZgadzam sie co do tej Ameryki ale czasami to juz przesada.słuchaj, w życiu zawsze są 2 wybory.albo walczysz, albo sie z tym godzisz. raczej nie powalczymy z wydawcami więc trzeba czekać. trudno , żyjemy w polsce. ale mogło być gorzej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...