Skocz do zawartości
kreciszko

ZA PÓŹNO W POLSCE SĄ WYDAWANE PREMIERY GIER

Rekomendowane odpowiedzi

EURO 2004 JUZ ZA PASEM A JA NAWET NIE GRAŁEM W DEMÓWKE EURO 2004!!!! :( TO MNIE DENERWUJE ZA PÓŹNO U NAS W POLSCE WYDAWANE SĄ PREMIERY GIER!!!!!!!!!!!!!! ZANIM KTOŚ ZDĄŻY ZNALEŹĆ SWÓJ TYP TO JUŻ ROBI SIE NIEMODNY!!!!!!!!!!JAK KTOS SIE ZE MNĄ ZGADZA TO NIECH POROZMAWIA ZE MNĄ NA GG MÓJ NUMER 4109972 [/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh przeciez Polska to zacofany kraj (jak zwykle)

wiesz , wole żyć w tym zacofanym kraju, niż pełnej snobów i idiotów hammercyce :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jako ze od pewnego czasu pracuje w hurtowni i zarazem sklepie z grami itp to tez zrozumialem zasadniczy problem - ZA PÓŹNO wydawane nowe gry w naszym kraju !! Cena juz powoli spada ale daty premier sa zdecydowanie opoznione :(No jako ze od pewnego czasu pracuje w hurtowni i zarazem sklepie z grami itp to tez zrozumialem zasadniczy problem - ZA PÓŹNO wydawane nowe gry w naszym kraju !! Cena juz powoli spada ale daty premier sa zdecydowanie opoznione :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz , wole żyć w tym zacofanym kraju, niż pełnej snobów i idiotów hammercyce

Zgadzam sie co do tej Ameryki ale czasami to juz przesada.
słuchaj, w życiu zawsze są 2 wybory.albo walczysz, albo sie z tym godzisz.

raczej nie powalczymy z wydawcami więc trzeba czekać.

trudno , żyjemy w polsce.

ale mogło być gorzej :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi