Gość Ramzes The Great Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Witam, jestem posiadaczem Geforca 5600, moj procek to athlon 2500+, 256 mb DDR. Ostatnio uruchomilem 3d marka 2001, wynik jaki uzyskałem to 8 tys punktow, czy to aby troche nie za malo?? za odzpiowiedz z gory dziekuje :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 sprawdz sobie na ORBie ... fx 5600 to .. :lol: no tyle punktow to w miare jak nic nie podkrecałes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ORbie??????? nie zbyt cie zrozumialem :) mozesz wyjasnic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Online Result Browser (albo jakś tak). 8k to jednak mało przy tym procu, tyle jest ok na 5200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 no pacz zmieniłem ci posta a tu kupa no to napisze bardziej wyraziscie ORB tu sobie poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 wlasnie wiem ze troche malo, pamiec lata na 420 MHz, a GPU 335MHz, i nie mam pomysłu co z tym zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 po pierwsze to jakiego 3DMarka uruchomiles. chodzi mi o wersje: SE czy built 330. ten 2 jest bardziej wymagajacy. druga sprawa sprawdz sobie kompa innymi benchmarkami: PCMark, SysMark, SiSoft Sandra, SPMark, Aquamark i na koniec 3DMarkiem03. pamietaj tez ze wydajnosc kompa nie zalezy tylko od karty graficznej ale tez od np. mobo(jaka masz?) i ramu a tego masz troche malo. A ile ramu masz na grafice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 tak BTW ponad 8k to ja mialem na moim Radoslawie na wysokich ustawieniach ale w SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 pamieci na 420? :roll: to ty w takim razie masz 5600XT:| wiec nie dziwilbym sie. a jak na proca to raczej nienajgorzej , ja na defaulcie wyciskalem 10k :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Niestety na niską wydajność samej karty nic się nie poradzi. Żeby nie było, że jestem gołosłowny: http://twojepc.pl/artykuly.php?id=przeglad...ad_kart_600_pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...