Gość Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 gdyniedawno robilem testy 3dmark'a powylanczalem te w ORT: ORT: ORT: kturych grafa sie zacina i wyszlo 2623 a dzisiaj powyciagalem wszystkie niepotrzebne uzadzenia i wyszlo 3371 (zaliczyl wszystkie testy) mozliwa jest az taka ruznica :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 zdaje się, że im więcej testów zaliczonych tym więcej punktów - ale mogę się mylić ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 gdyniedawno robilem testy 3dmark'a powylanczalem te w ORT: ORT: ORT: kturych grafa sie zacina i wyszlo 2623 a dzisiaj powyciagalem wszystkie niepotrzebne uzadzenia i wyszlo 3371 (zaliczyl wszystkie testy) mozliwa jest az taka ruznica :?:A co powyciagales ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 bo mam zaslaby zasilacz i karta sie wiesza przy wiekszym wysilku. zazwyczaj wisza sie przy tescie nature i tym z takim koniem obracacym sie i czsem paru innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Pewnie że może być. Słaba zasiłka może przy dużym poboże mocy przez karte dawać niedokładne napięcia co powoduje te zwisy, błędy itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havranek Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 zdaje się, że im więcej testów zaliczonych tym więcej punktów - ale mogę się mylić ;-)Mylisz się. Na wynik mają wpływ tylko testy gier czyli game1,2 i nature, reszta to wyniki teoretyczne, bez znaczenia dla wyniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...