Eilure Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 jak w temacie,dodam ze chce krecic athlona mobile 2500, jakie lepsze radiatorki szynowe czy na kazda kostke swoj ? czy zastosowanie radiatorkow wiaze sie z mozliwoscia osiagniencia wiekszego FSB? z gory dzieks za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinIKS Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 jak w temacie,dodam ze chce krecic athlona mobile 2500, jakie lepsze radiatorki szynowe czy na kazda kostke swoj ? czy zastosowanie radiatorkow wiaze sie z mozliwoscia osiagniencia wiekszego FSB? z gory dzieks za pomoc. Do tych pamięci nie potrzebne są żadne radiatorki - przynajmniej moje 512tki praktycznie w ogóle się nie grzeją. W dotyku są ledwo letnie a idą na 2,9v :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgadza się, do tych pamięci żadne radiatory nie są potrzebne, nawet przy 2.9v nie grzeją się bardzo mocno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 moje caly czas pracuja na fsb 250 na 2.9V i sa letniutkie, dodatkowo zalman z proca owiewa je :D nie trzeba radiatorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eilure Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 no dzieki wszystkim za porade teraz mam +40zl okolo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 no nie wiem czy 40 :wink: ja mam Hynixy i dałem najzwyklejsze radiatorki na Ramy za 16 zł i teraz jestem spokojny, bo nie wiem jaka by była temp. w budzie, a i tak o stabilność jestem spokojny :D (reszta chłodzona WC) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...