Gość Ramzes The Great Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 No własnie na co, mam do wyboru Gf 4Ti 4200, lub Gf 3 ti 500, osobiscie jestem za 3 ti, co wy o tym sadzicie?? :oops: jestem troche nie ma czasie z tymi sprawami bo odbywam :) ZSW :)pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 4ti sam miałem ostatnio taką samą przesiadke i nie żałuje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Oczywiście że 4TI!!! no co ty stary!! chyba że dużo droższy bo nie podales cen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Zależy od ceny, producenta, ... Ile chcesz wydać? Masz już jakieś konkretne modele na oku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...