Gumis7777 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Witam Podajcie jakieś dobre rtsy czy strategie które są teraz na czasie,niestety dawno juz niegrałem w jakiegoś dobrą gierke. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Dzisiaj juz nie robia dobrych strategi niestety :( Ja polecam takie: Warcraft(wszystkie czesci). Ostania 3 czesc+dodtatek Frozen Throne jest zarabisty. C&C-prawie wszystkie wydania sa zarabiste(razem z redalertem i Dune2) Seria Heroes of Might&Magic ale bez 4. 4 to totalna kicha.(moze nie RTS ale gra wyrabista-milosnik strategi nie moze koloniej przejsc bez sprobownia jej-napewno sie zakocha :D ) Starcraft-gra kultowa. Battle net rzadzi. Jeszcz niezla jest Total Anihiation. Warto przynajmniej zobaczyc ja. Kurcze wiecej nie pamietam :(. slaba pamiec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
player 1 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Dzisiaj juz nie robia dobrych strategi niestety :( Ja polecam takie: [ciach] Jeszcz niezla jest Total Anihiation. Warto przynajmniej zobaczyc ja. Total Anihilation byl jeszcze dodatek Core Contingency, + mnostwo dodatkowych jednostek, ktore mozna bylo sciagac ze strony producenta. Starcraft wysiada, jak zagrasz raz w TA ciezko bedzie zagrac w inna strategie, bo sie wydaja niedorobione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 A ja cos znalazłem i chyba sie szykują dobre gry. Wartimecommand i panzers www.codemasters.co.uk/wartimecommand www.panzers.com właśnie ściągam demka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekG Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Z nowych gier to Ground Control 2, a ze starszych to Warcraft3 plus dodatek, Starcraft+Broodwar i Age of Empires2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 a ja właśnie pogrywam sobie w Sim City 4... też dobra gierka warta polecenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 total annihilation + core contingency + tauip = super zabawa sam teraz wlasnie sobie pogrywam, ustawiam sobie max 5000 tys jednostek i jest sieka jakich malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Ground Control 2 (właśnie pogrywam) - super! :) Ze starszych seria C&C i RA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 no ze starszych to north vs south :) po prostu trzeba zagrać, najlepieej z kumplem i przy napojach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 praetorians !! ta gra wymiata :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy2 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Ja polecam wojenna gre real war 1 i 2 - fajna(nieco starsza)gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy2 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Gumis7777 A kiedy powychadza te gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 chudy nie pisz 2 opstow z rzędu tylko uzyj opcji "zmien" hmm... a czemu nikt nie wspomina o KKND Krossfire?? C%C generals + dodatek ... hmmm, emperor: battle for dune tez nawet niezłe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 A ja polecam wszystko z serii C&C. Ostatnio poraz drugi przeszedłem Generals. Bardzo fajny klimat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 settlers 2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Jak to nie ma :arrow: ROME: TOTAL WAR :twisted: (czekam z niecierpliwoscią) , a takze Mediewial: Total War i Shogun Total War. Oczywiście nie sa to zwyczajne RTSy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Ja polecam starą grę - Centurion. Dla mnie rewelacja, pamiętam jak zagrywałem się w nią 13 lat temu. Jest do ściągnięcia na stronach z klasyką PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Ja polecam starą grę - Centurion. Dla mnie rewelacja, pamiętam jak zagrywałem się w nią 13 lat temu. Jest do ściągnięcia na stronach z klasyką PC.tez to pamietam :]]]] centurion rulz ! 8) sciagnijcie i zagrajcie choc troche, jesli was nie wciagnie to znaczy ze nie znacie sie na rzeczy albo po prostu jestescie za mlodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 age of empires 1,2. poswiecilem jej tysiace godzin zycia, i byly to przyjemne niesamowicie godziny. PZDR$ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Gumis7777 A kiedy powychadza te gry? Ta 1 ma ponoć wyjść 2 sierpnia,ale wydaje się godna uwagi i rozbudowana,chociaz do strategi 3d to mam mieszane uczucia. Sam uwielbiam serie C&C ,redalert itp. ZOBACZIE te scriny http://games.bigpond.com/pc/resources/scre...rtime%20Command Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy2 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Screeny z Wartime command jakos mnie nieprzekonuja ale panzers zapowiada sie niezle i noze byc prawdziwym hitem . Czekam tylko az gra pojawi sie w sklepach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Jedna gra strategiczna jaka mi sie podobala to Earth 2150. Polska gra, a lepsza od wieeeelu podobnych produkcji. Pozniej byl jeszcze dodatek Projekt moon ale juz nie gralem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Blitzkrieg, swietna strategia w temacie II WS Desert Rats vs Afrika Korps - miod!!!! miodzio!!! ta grafika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Jedna gra strategiczna jaka mi sie podobala to Earth 2150. Polska gra, a lepsza od wieeeelu podobnych produkcji. Pozniej byl jeszcze dodatek Projekt moon ale juz nie gralem. mi sie 2150 wydawala troszke nie trafiona , o niebo wole 2140 dla mnie ona jest lepsza; wieksza grywalnosc, grafika moze starsza ale lepszy klimacik i fajniej sie gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 A widzieliscie ta gierke D-Day ,tez niezle sie zapowiada. http://www.d-daygame.com/ http://www.strategyinformer.com/screenshot...ay.shtml#latest Knight online (niestrategia ,ale fajna) http://www.knight-online.com.my/screenshot.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Age of mythology było nawet nawet, tylko Microsoftu niestety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Cossacks (+Art of War i Back to War) wymatają http://www.in4.pl/cgi-bin/ikonboard/ikonboard.cgi forum jak by co to jestem [sR]Fulko :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 A widzieliscie ta gierke D-Day ,tez niezle sie zapowiada.Jesli bedziesz w nia gral to mozesz juz teraz grac Desert Rats vs Afrika Korps, oswoisz sie interfejsem :wink: wyglada identycznie tylko inny teatr dzialan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luka80 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Polecam ROme Total War to jest przelom jezeli chodzi o strategie http://www.gry-online.pl/s016.asp?ID=2028 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Ja polecam Starcrafta oraz oszywiscie Warcrafta III The Frozen Throne, gireki wymiataja. Na MP mozna grac, grac, grac i sie nie nudzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...