S_Works Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Piszecie o strategiach, a nikt nie wspomniał o serii Panzer General ??... ...RTSy owszem, zapewniają rozrywkę, ale nazywanie ich prawdziwymi strategiami jest trochę na wyrost. 1285154[/snapback] Zgadzam sie co do Panzer General - jest swietny i sam gram w ta serie od poczatku do teraz. Ale glupota jest negowanie strategii nie turowych, sprobuj pograc w Blitzkrieg - polecam mod-a Operation Hagelsturm i chcialbym cie widziec jak to przechodzisz w trybie normal... A jesli chodzi hardcore strategii to polecam Harpoon oraz Harpoon II Admiral's Edition - Ultimate Warfare Pack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 no skoro przeszedłem obie gierki to raczej wiem...., i nie na easy :| w tej gierce jak w zwykłym warhamcu 40k , styknie kilka oddziałów z bolterami, i kilka z wyrzutniami, oczywiscie każda z sierżantem i basta..... Ciężko sie zaczyna robić tylko z chaosem , ale też da sie tym sposobem przejsc limit oczywiscie MOŻNA do pewnego stopnia powiększać, ale zakładam że to również wiesz 1285032[/snapback] O singlu nie mowie bo to chyba najslabsza strona w40k, kampania jest banalna, gorzej juz grac skirmish nawet z kompem na najwyzszym poziomie, tam marines to juz typowe miecho, padaja jak muchy i niewiele mozna nimi wywalczyc, a co do limitow, tak zwiekszac mozna ale np marines ma 20/20 odpowiednio pojazdy i piechota i trzeba to dobrze balansowac zeby cos osiagnac, zwykle klepanie jednostek do niczego nie prowadzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgadzam sie co do Panzer General - jest swietny i sam gram w ta serie od poczatku do teraz. Ale glupota jest negowanie strategii nie turowych, sprobuj pograc w Blitzkrieg - polecam mod-a Operation Hagelsturm i chcialbym cie widziec jak to przechodzisz w trybie normal... A jesli chodzi hardcore strategii to polecam Harpoon oraz Harpoon II Admiral's Edition - Ultimate Warfare Pack 1285717[/snapback] Harpoon wymiata, za czasow amigi non stop go katowalem, podpisuje sie pod tymi strategiami powyzej do tego jeszzcze dodam: - cala serie Close Combat (5 czesci), 3 wymiata, - hearts of iron 2, - blitzkrieg rolling thunder, - combat mission, - cala seria panzer general (koniecznie trzeba zagrac w 1 czesc), - dune 2 (klasyka, wlasciwie to rts ale warto), - jagged alliance. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 To ja zapodam: "Empire of the Modern World" Gra typu Age of Empire 2, multum opcji do wyboru przed grą jak i wczasie gry ! Na 5 ulepszeniu technologicznym zawsze wybieram "deutch" i Kinger Tiger. Niestety komp i jego jednostki latające ( bardzo to wkurza bo rozmiata wszystko), niestety balans pomiędzy niektórymi jednostkami jest zły. Dobrej mobilnej anty-air te państwo po prostu nie posiada. Posuwasz się lekko do przodu i za każdym razem trzeba robić deploy dla anty-air, żeby zaczęły atakować samoloty. Znowu wezmie się inne państwo np. France, wszystko ok, to czołgi są słabe.... i tak wkółko czekam na Empire Earth 2. Ciekawą grą jest Warhammer 40k Dawn of War. Grałem na najwyższym poziomie, doszedłem do misji z Chaosem (chyba 9 ) i skasowałem. Bo pomimo nałożenia wszystkich łat, niezależnie ode mnie, "przyjazny komp, przegrywał w starciach z chaosem i zaraz mnie atakowali". Wcześniej grając w tą misje tego nie miałem, niestety grając dalej popełniłem błąd i musiałem zaczynać od nowa i za każdym razem jest to samo, porażki ponosi ! No nic. Czekam na idealną grę ! Może ktoś coś nowego wymyśli superRtS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...