japa Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 No tak, teraz już wiem o co biega. Widzę , że nie zrobiłeś format c: a to niestety jest raczej konieczne w tym przypadku. Przedtem miałeś płytę zdaje się na VIA teraz masz SIS a w dodatku zmiana Celerona na Athlona i wszystko jasne. Stare stery gryzą się z nowymi. Dopóki będziesz miał jakieś znaki zapytania lub x w menedżerze urządzeń, dopóty coś nie będzie dobrze działało. Dobrze że ci się wogóle XP odpalił, bo miał prawo tego nie zrobić. Zrób format, zainstaluj XP, SP i stery a na pewno będzie dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 ale ja juz zrobilem formta i dalej jest to samo niestety jeszcze jak daje dzwiek i urzadzenia audio wszystko jest tam niedostepne moze cos jest ze sterownikami nie tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Dobra zacznijmy od poczatku kable na plycie glownej mam podlaczone gora Ground 2 pin nic nie mam , r-ret , l-ret dol mic , mic power , r-out , ground, l-out formata zrobilem sterowniki zainstalowalem stery do dzwieku wziolem z cd dolaczonego do p. glownej kabelki wszystkie docisnolem i dalej nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 A co w menedżerze uządzeń ? Dopóki tam nie będzie OK, wszystko inne zostaw na później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 No w menedrzeze urzadzen przy AC97 jest wykszyknik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 japa ale nie uzyskalem jeszcze od Ciebie konkretnej odpowiedzi czy jak bym zmienil karte na normalna to tez by byly takie same problemy. Zreszta mi sie wydaje ze cos jest ze sterownikami bo wszystko jest podlaczone tak jak nalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Podłączenie zewnętrznego panelu i tych wtyczek nie ma tu najmniejszego znaczenia. Masz źle skonfigurowany system. Spróbuj w biosie zmienić auto na enabled. Zainstaluj najnowsze strery, może to coś pomoże. Podejrzewam, że instalacja nowej karty PCI problem by rozwiązała, ale po co to robić skoro masz zintegrowaną ? Napisz dokładniejszą konfigurację i czy masz zainstaowane inne karty PCI. Może są jakieś konflikty i stąd to wszystko. Jak możesz to wyjmij pozostałe karty i uruchom wtedy system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Ja mam tylko karte graficzna w biosie zmienilem juz z auto na enable a dokladna konfiguracje czego kompa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Dzieki Ci japa ze pomogles mi wsadzic te kabelki a dzwiek juz jest i tak jak myslalem stery z plyty glownej byly walniete zainstalowalem stery ze strony sisa i wszystko chodzi tak jak powinno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 No to fajnie że sie udało. Ale pech z CD niespotykany :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 I tylko Audio nie dziala jak pech to pech . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...