Totalny Laik Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Cześc jak to jest z gwarancją wieczysta na kingstonach ? Jeżeli kupie pamieć na allegro i mi padnie to skoro jest na wieczystej to mi ją wymienią i jeśli tak to gdzie ? i czy musiał bym mieć papierek potwierdzający zakup tych pamieci ? ktoś sie oriętuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Moje pamięci Kingmax rowniez maja wieczysta gwarancje (zakupilem w hurtownii komputerowej). Na karcie gwarancyjnej wydanej przez hurtownie, w miejscu okres gwarancji jest wpisane 99 miesiecy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 wieczystej gwarancji udziela producent. nie trzeba papierka jest stwiedzi, ze sa to jego pamieci to po prostu je wymieni od reki... ja kupilem w stanach wiec jesli sie uszkodza to wysyłam do mushkina... ale mam nadzieje ,ze sie nie zepsuja :-)))) ewentualnie dystrybutor pamieci na polske moze pomoc w wymianie. oczywioscie jesli jest dystrybutorem okreslonych kosci (kingston w Twoim wypadku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...