RIKER Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 interesuje mnie dysk ok 120gb 160gb glownie chodzi mi o cisze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Podobno czolowka ciszy to seagate,samsung i hittachi,wszstko zalezy co dla kogo znaczy cisza???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Akurat o Seagate w SATA krążą zupełnie odwrotne opinie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 mam seagate 120GB sata i jest diabelnie glosny, na dodatek wydaje dziwny swist co jest denerwujace dla ucha. ODRADZAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Ja mam problem z wyborem dysku szybkiego,wydajnego i niekoniecznie cichego... Który mi możecie polecić, chodzi o 160GB na S-ATA... Marka dla mnie obojętna oby tylko nie był awaryjny i spełniał te warunki będę wdzięczny za odpowiedź bo nie mam pojęcia co wybrać dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Wydajny i niekoniecznie cichy to chyba WD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=80295 taki sam temat, wybrane 2 najcichsze i kolo spośród nich wybiera. tylko SAMSUNG, cichy i bezawaryjny, chłodny, wydajny, .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...