kreciszko Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 PRZEZ 4 LATA NAWET MOJEGO KOMPA NIE ULEPSZAŁEM DOSLOWNIE NIC !!!!!!!!!!!!!! TO NIE JEST KOMPUTER TYLKO ZYNCH BYŚCIE WIDZIELI JAK ON SIE MULI GORZEJ NIŻ ZUK GNOJARZ W BŁOCIE!!! JEGO WARUNKI PROCESOR- 400MEGAHERCÓW 128 MEGABAJTÓW RAMU DYSK TWARDY 5 GIGABAJTÓW KARTA GRAFICZNA ZINTEGROWANA NA PŁYCIE GŁOWNEJ 620 SIS MONITOR JAKIŚ DZIWNY 15 CALOWY LG TYLKO TROCHE ZŁY WIDOK NO I CO TERAZ NAKUPOWAĆ TYCH CZĘŚCI TO JA ZBANKRUTUJE!!!!!!!!!! [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 hmm a o co konkretnie chodzi, kcesz zlozyc nowego kompa ?? jesli tak to podaj ile masz kasy na start Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Troche to nie przejzyście napisałeś :) Napisz czy chcesz zmieniać wszystko (czyli "komp" + monitor) :?: I ile możesz kasy przeznaczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ... I wyłącz Caps Lock'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreciszko Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Troche to nie przejzyście napisałeś :) Napisz czy chcesz zmieniać wszystko (czyli "komp" + monitor) :?: I ile możesz kasy przeznaczyc :) chce zmienić wszystko!!! tylko zawiele to ja kasy nie mam jakieś 200zł :) troche mało ale zbieram staram sie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreciszko Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 hmm a o co konkretnie chodzi, kcesz zlozyc nowego kompa ?? jesli tak to podaj ile masz kasy na start nie mam za duzo kasy jakieś 200 zł :) i ja chce teraz kompa poskaladać dobrego może go wywioze na złom to więcej dostene niż jak bym chciał go sprzedać:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 200 zł8O :?: Czy nie pomyliłeś się przypadkiem i nie chciałeś napisać 2000? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Zbieraj dalej. Jak tak będzie koło 600 zł, to złozysz coś np.: D1600 Asrock K7S8X 256 DDR Jakaś buda. Radeon 9000. resztę na razie ze starego kompa. Zbieraj i powodzenia!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 200zł i chcesz wszystko zmienic :?: hmmmm.... 8O BUAAAHAHAHHAAHAHAAHHAHAHAAHAHHAHAHHHAHHAA :!: Weź za te 200zl lasce cos kup(jezeli masz) albo na zostaw na br0, wkoncu sa wakacje :D CYA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk355 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Hehehehe najpierw znajdź chętnego na tego kompa ( i tak za niego dużo niedostaniesz, i zostaw sobie monit) Jak będziesz miał więcej kasy to polecimy tobie jakieś zestawy z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 No raczej nie pozostaje ci nic innego jak dozbieranie wiecej kasy a ten post można potraktowac (troszeczke) jak zart :P :P Za 200 zl to mozesz sobie juz kupic nowa obudowe lub szukaj jakis używanych czesci na Allegro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...