[cahe] Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Jak sie uprzesz to zrobisz wszystko w budzie (na pewno lepiej niz rozwalac bebechy kompa po calym pokoju). W sumie masz racje. Teraz jak zalozylem krocce 16mm 1/2" to pompka jest sporo krotsza, wiec moge sie w to pobawic :-). 1000 razy juz bylo. Wez szklanke, napelnij ja po brzegi woda i poloz na nia kartke papieru. Mozesz teraz ja odwrocic do gory nogami, a woda sie nie wyleje. Moze i bylo, ale przespalem :-). Troszke wiecej teorii mozna prosic? BTW. Wypowiedz sie moze Lukas na temat tych peltierow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Nowe zdjecia comming ;-). Nowe wcielenie pompki :-). Dzieki Mate! :(((. Po 3 godzinach czyszczenia zachcialo mi sie elektrolizy i oto efekty... nagrzewnica w gorszym stanie PO niz PRZED :(. (elektroliza jest dobra, ale tylko na nagrzewnice prosto ze szrotu). 12V @ 10A + 1kg soli na 12 litrow wody. Jako katoda wiertlo zelazne :-). EDIT: Nie ma mnie do pierwszego sierpnia! :-) Prosze Was o jeszcze jedna rzecz. Zalatwilem sobie pianke neoprenowa o grubosci 0,6mm i chcialem tym ustrojstwem zaizolowac peltiera na karcie graficznej, ale nie wiem jak sie do tego zabrac za bardzo. Prosze o jakies sugestie :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...