komar81 Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 chyba macie cos nie tak z waszymi kompikami . gra jest zajeb.... i ani razu sie nie zwiesila . gralem jescze na starym kompe Dureń900 i grafa tnt32mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Wgrałęm SOFa 2 i już cały happy go uruchamiam :D wszystko oczywiście na max :P daje new game , loading........ i wyskakuje do windowsa :( z błedem ze nie potrafi znaleźć jakiegoś pliku couldnt dind sound file........ u kumpla tez tak jest a u innego działa , kto mi pomoże ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Mam wersję beta Soldiera i nie wiem czy sobie załatwić wersję końcową gry no chyba że niewiele się różnią te dwie wersje. Jak ktoś grał w te dwie wersje tej gierki to prosiłbym o wskazówki czym się one różnia. Wiadomo, że kupno wersji finalnej to ubytek kilu złotych i nie wiem czy warto sięgać do kieszeni skoro już mam tą wersję beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Nie mialem bety ale slyszalem ze u niektorych sypala sie, pojawialy sie jakies problemy z teksturami itp. Takze chyba lepiej zaopatrzyc sie w finalna wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Miałem bete i gorzej mi chodziła na starym sprzęcie (cel433@488+gf2mx400+192sdram). Jest też problem z misją w Kolumbii z helikopterem. Ale pozatym to chyba nie powinno być problemów większych. Polecam jednak full wersje - oszczędzi ci nerwów, bo beta jest troche zapluskwiona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 A co jest z tą misją w Kolumbii?? Nie można jej za chińskiego Boga skończyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Można ponoć. Ale ja sobie dałem siana i załatwiłem normalną wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 W takim razie też sobie załatwię normalną bo giera sądząc po początku wersji beta jest super, a ponadto grałem w jedynkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Witam Zniszczylem ten helikopterek i w nastepnej przedmisji znalazlem naukowca który stworzył mi karabin snajperski.Wystrzelalem całą amunicje na tej strzelnicy i co dalej .Niemoge stamtąd wyjsc.Na stoliku leżą naboje,ale nie da sie ich zabrac.Wszystko co mialem to powystrzelalem.Granaty tez.Niemoge stamtąd ruszyc dalej.Siedze ciagle w tym pokoju. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Można ponoć. Ale ja sobie dałem siana i załatwiłem normalną wersje.mi sie udalo po paru razach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 J amam oby dwie wersje, finalna chodzi znacznie szybciej, i działa eax na sb liva, pozatym niemialem zadnych innych problemow, a na becei dlogo niegralem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Beta jest skaszaniona. Niezoptymalizowana, algorytm trafień szwankuje choć w wersji finalnej też nie jest idealny. Inteligegencja pozostawia dużo do życzenia. Polecam finala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Adam ty już skończyłeś grać w Soldiera to mi go pożycz to sobie przegram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadillo Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 hmmm Mialem wersje Beta. Zagralem w sumie tylko w misje generowana,a le to mi wystarczylo, aby dojsc do wniosku, ze to chyba nie to. W budynkach nie mialem tekstur (nie bylo widac scian :D ), gra troche spowalniala, a kompa mialem nowego wtedy. Bylo brzydkie, niedopracowane. Mam teraz pelna wersje i jest o wiele lepiej. Wiec jesli masz wybor to lepiej miec pelna. Poza tym nie wiem jak sie zachowuje beta na multiplayu. Mnie nie dzialala. Brakowalo folderow. Twoj wybor. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 O ile pamietam, to trzeba tam było wykonywac bardzo dokladnie polecenia - tzn niszczyc wlasciwe tarcze we wlasciwy sposob: wykorzystujac zblizenia w snajperce i wykorzystujac ten smieszny myk ze wskaznikiem podniesienia lufy dla trybu granatnika. Pokazujesz gdzie chcesz trafic i pojawia sie czerwona kropka - do tego punktu masz podniesc lufe, zeby granat dolecial do celu. Powodzenia. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 posluchaj goscia i rob to co ci mowi btw ja wystrzelalem caly magazynek i moglem ruszyc dalej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 TEMAT ZAMKNIETY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ta bron ma rozne tryby strzelania. jak robisz zooma to mozesz zmieniac tryby te klawisze [ ] musisz strzelic w tarcze kazdym z tych trybow i wtedy otworzy sie wyjscie. Sluchaj co mowi doktorek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 W trybie multiplayer przy próbie wejścia do gry przez internet pojawia się komunikat: CLIENT_UNKNOWN_TO_AUTH. Jak rozwiązać ten problem? gra jest oryginalna, wszystkie patche są zainstalowane, problem ten mam od 2 dni, przedtem tego nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 tesh mam taki sam problem i niewiem co poczac [tesh oryginal] 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koala996 Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 mam problem z misją po CIA jakiś tam Kalinatek jest wszystko ok rozbrajam bombe :D , włączyłem powera za audytorium ratuje tych dwóch kolesi i trzeba znaleść Iwana tego programiste jest tak "Open fire doors znajdż i uwolnij iwana " cos takiego i nie mogę za chiny znaleść tych drzwi i iwana przeszłem wszystko kilka razy i nic :( znalazłem drzwi ale kod jest potrzebny żeby wejść na górę tuz przed audytorium help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 qwa po jakiego uja zakladasz 2 razy ten sam topic !! ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 nom, dziwaczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 jaka masz dzwiekówke? ja mam sb audigy 2 i u mnie dziala bez problemu. u kumpla tez nie dzialal bo mial cienka dzwiekówe, ale sciagnal najnowsze stery i dziala. sproboj sciagnac stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 jezeli dobrze pamientam to dostajesz troche czasu na rozbrojenie bomby zaraz poty jak uwalniasz tych dwoch kolesi, bombe znajdziesz za zamknietymi drzwiami niedaleko tych kolesi. pozniej za audytorium jest zejscie do piwnicy, tam rozwal kilku kolesi , i mozsisz znalezc tam pokretlo . jak je przekrecisz to pojawi sie jakis komunikat. po wyjsciu z piwnicy w audytorium powinien byc koles. jak go rozwalisz to znajdziesz przy nim kod do zamknietych dzwi w audytorium. That's all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Jak w temacie szukam ludzi grający w SOF2 , i posiadających legalna kopie tej gry :) jest to niestety wymagane, do tego preferowany rodzaj gry to TDM i INF na serwerach Ultra Realistic ( żadnych apteczek, magazynków , dodatkowej broni jedynie pistolet sztuk 1, broń automatyczna sztuk 1, 2 granaty, nóż, i 90 sztuk amunicji) , aaa i co najważniejsze ŻADNYCH "usprawniaczy skuteczności" . Generalnie chodzi mi o założenie klanu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Większy odzew byłby na forum GRY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Przeniesiony; Ośla :arrow: Gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Racja, sorki wstałem dopiero co jak to pisałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 MF jak myślisz o założeniu klanu w sofa2 to radzę grać w tyb inf (za moich czasów to ten tryb gry w sofa2 klany jednynie preferowały na klanówkach itp...), pograj na polskich serwerach gdzie gra polska elita (tenbit, astral, wic), nie zapomnij też o patchu (gold), najnowszej wersji punkbustera oraz kilku innych drobiazgach których teraz nie pamiętam, jak chcesz info o polskich klanach (niewiele już ich zostało) to radzę poszukać na pb, albo skotaktuj się ze mną na pw lub gg to podam Ci namiary na co niektórych graczy. pozdro, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...