ath Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 O wiele gorszą? No nie wiem. Popatrz na screenshoty : TUTAJ. Sam grałem w SoF'a2 całkiem niedawno, multiplayer naprawde genialny [ szczególnie jeśli masz shotguna B-) ] To zobacz kilka postow wyzej dawalem linka z ustawien @ all max i wyglada badziewnie, wlasnie sie chcialem dowiedziec, czy os u mnie nie gra, czy to rzeczywiscie tak wyglada, jak odpalalem sobie q3 to tam mam ostrzejsze tekstury niz w sof2, juz sam nie wiem. Moze jakis modzik na podrasowanie grafy ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 przypomniało mi się, że piraty krążące po sieci nie mają textur "very high"...kiedyś przynajmniej tak było. ja kupiłem gierkę za 5 dych w empiku i opłacało się. mi tam spoko wygląda. jak ktoś chce to dam screeny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 przypomniało mi się, że piraty krążące po sieci nie mają textur "very high"...kiedyś przynajmniej tak było. ja kupiłem gierkę za 5 dych w empiku i opłacało się. mi tam spoko wygląda. jak ktoś chce to dam screeny. Widze, ze masz duze doswiadczenie na ten temat... ;] Ustawsz all max i daj ze 3 screeny, moze juz dla mnie te dawne very high to jak dzisiejsze low. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) moze juz dla mnie te dawne very high to jak dzisiejsze low. ;] I chyba w tym sęk :| rozdzielczość textur troche się zmieniła przez te 3 latka. Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 screeny w tym jeden z multi: KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan BoliMniewKrzyżu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) LowPingsGoodPlay Zapewne słyszeliście o takiej grze jak: Soldier of Fortune 2. Klan, LpGp istnieje już od ponad dwóch lat. Obecnie posiadamy trzy „odziały”. W pierwszym gramy w Counter Strike Source, w kolejnym w Counter Strike 1.6 oraz w Battlefield 2. Od trzech miesięcy postanowiliśmy otworzyć nowy zespół, który będzie grał w Soldier of Fortune 2. Został już udostępniony serwer dostępny dla wszystkich, którzy chcą siebie sprawdzić. Jeżeli chcesz dołączyć do klanu LpGp wejdź na serwer i pokaż, co potrafisz, jeżeli stwierdzimy, że jesteś na tyle dobry by zasilić nasze szeregi zostaniesz niezwłocznie poproszony przez Admina o swój numer, gg jak i adres mejlowy. Jak tylko zostaniesz członkiem dostaniesz IP naszego głównego serwera już niedostępnego graczom spoza klanu, na którym toczymy spary i treningi z innymi klanami. Serwer otwarty dla wszystkich tych, co chcą zasilić szeregi klanu LpGp jest dostępny zarówno dla tych, co posiadają pełna wersje Soldier of Fortune 2 jak i dla tych, co posiadają jedynie wersje testową, która można pobrać klikając na ten link:http://soldieroffortune2.filefront.com/fil...layer_Test;2373 Nazwa serwera dla wersji demonstracyjnej jak i wersji pełnej jest taka sama czyli: "Klan LpGp. Otwarta weryfikacja" Szukajcie w zakładce: TDM Zapraszamy także do rozmowy przez Team Speak. Aby połączyć się z naszym kanałem, wpierw połączcie się z tym serwerem: 213.73.2.82:8767 a następnie poszukajcie kanału: „Klan LpGp. Zapraszamy.” Na tym kanale spotykają się ci, co ubiegają się o przyjęcie do klanu LpGp. Zapraszamy do dyskusji.Klan LowPingGoodPlay czeka. Edytowane 19 Czerwca 2007 przez Stefan BoliMniewKrzyżu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 To scena SoF'a jeszcze istnieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctorfunk Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) SOF2DEMO ŻYJE Zacząłem grać 3lata temu i nie mogę przestać ;) Cały czas sporo ludzi gra, prawdobodbnie wiecej niż w pełną wersję. Gra jest mega grywalna, całyczas stoi dużo serwerów. Jest też duże forum Demobase.eu które skupia wszystkich najlepszych graczy, regularnie organizowane są turnieje i klanowe/teamowe i 1vs1. Demo ma też własny program antyczitowy Fairplay, lepszy od punkbustera. Wielu graczy gra już od 7lat, jednak z czasem mniej ludzi jest świadomych istnienia tej gry albo tego, że ludzie jeszcze w nią grają. Dlatego zapraszam was żebyście się dołączyli. Wideo z gry, polecam HQ - Skąd ściągnać - http://soldieroffortune2.filefront.com/fil...layer_Test;2373 http://caserun.com/games/demo.zip FAIRPLAY ANTICHEAT - http://caserun.com/fairplay/ Troche o popularnych trybach gry INF 5vs5 wars/mixwars - Niebiescy muszę w ciągu 3minut dostarczyć walizkę do helicoptera albo wyelimowac czerownych. INF public - Takie same zasady tylko różna ilość graczy i wiadomo public TDM public - Deathmatch niebiescy vs czerwoni do ustalonej liczby punktow, o tyledobre ze mozna duzo postrzelac w krotkim czasie Mozna rowniez sciaganac patcha który pozwala na granie map z gold'a, są organizowane goldmixy czasem. Wymagania sprzętowe -Internet (TCP/IP) or LAN (TCP/IP and IPX) connection. -Pentium III 450 Mhz / Athlon® processor or higher -Windows® 98/ME/2000/XP operating system -128 MB of RAM -60 MB of uncompressed free hard drive space (plus 350 MB for the Windows swap file) -A 100% Windows® 98/ME2000/XP -compatible computer system including: -DirectX 8.1 Kilka screenów, gra może wyglądać lepiej ale nie na moim komputerze xd Edytowane 26 Maja 2009 przez Doctorfunk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) Nie wyglada źle (stary dobry prawie sof2). Jak znajde czas (:|) można oblookać. Edytowane 26 Maja 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctorfunk Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Chyba jednak nie znajdę tu tutaj nowych playerów na scene dema ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctorfunk Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 WATCH IN HD frag movie ktory zrobiłem do sofa2 Mój klan nazywa się The brotherhood, stąd odniesienie do bractwa nod z serii c&c fragi z clanwarów 5vs5 inf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serciu20 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 mam pytanie...jak zmienic opcje w grze zeby bylo duzo krwi i zeby odlatywaly czesci ciala jak strzelam do ludzi...bo teraz mam zero krwi i tych efektow i wtedy sie beznadziejnie gra...chyba trzeba cos w opcjach zmienic ale nie wiem co...prosze o odp :) np ciacham kogos nozem a on tylko upada i nic..kiedys jak w to gralem to jakos mi sie udalo to zmienic i bylo ok a teraz nie pamietam..napewno wiecie o co mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shoxeh Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Przy instalacji musisz wybrac 'full violence'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serciu20 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 aha i jeszcze jedno...jak sciagam do tego spolszczenie to pozniej wchodze w nie nastepnie w instrukcje i pisza tam ze trzeba najpierw otworzyc winrarem plik therese.pk3 czy cos takiego i wtedy wyskakuje jakis blad...moze ktos zna dobre dzialajace w 100% spolszczenie i moglby napisac link...z gory dziekuje:) aha to tylko przy instalacji sie zmienie a w grze juz nic..bo ja widzialem w opcjach takie zmiany i rzeczywiscie troche roznicy bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shoxeh Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Z tym spolszczeniem to nie wiem, bo nigdy nie spolszczałem. Przy instalacji jak zmienisz jak mówie to będziesz miał dużo krwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serciu20 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 ok to wiem ze przy instalacji sie zmienia....ale w grz w opcjach juz nic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidson88 Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 witam mam pytanie jak wpisuje sie kody do sof 2 probowałem juz 2 sposobow:~setrandom sv cheats lub ~sv cheats1 po wpisamiu kazdego z nich wysakjue mi zdanie w stylu unknow cmd ..i nic sie niedzie moze ktos wie w czym jest problem...mozliwe tez ze cos zle robie..licze na pomoc;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Wpisujesz oczywiście bez tego ~ ? :] Bo to tylko polecenie otwarcia konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidson88 Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 wpisuje własnie sama komende setrandom sv cheats 1 i nic..rozumiem ze to jest komenda jakby ztwierdzajaca dalsze wpisywanie kodow?...po wpisaniu wyskakuje mi np;heretic cmd unknow czy jakos tak.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...