Skocz do zawartości
darsoon77

Soldier of Fortune 2

Rekomendowane odpowiedzi

O wiele gorszą? No nie wiem. Popatrz na screenshoty : TUTAJ. Sam grałem w SoF'a2 całkiem niedawno, multiplayer naprawde genialny [ szczególnie jeśli masz shotguna B-) ]

To zobacz kilka postow wyzej dawalem linka z ustawien @ all max i wyglada badziewnie, wlasnie sie chcialem dowiedziec, czy os u mnie nie gra, czy to rzeczywiscie tak wyglada, jak odpalalem sobie q3 to tam mam ostrzejsze tekstury niz w sof2, juz sam nie wiem. Moze jakis modzik na podrasowanie grafy ? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przypomniało mi się, że piraty krążące po sieci nie mają textur "very high"...kiedyś przynajmniej tak było.

ja kupiłem gierkę za 5 dych w empiku i opłacało się. mi tam spoko wygląda. jak ktoś chce to dam screeny.

Widze, ze masz duze doswiadczenie na ten temat... ;]

Ustawsz all max i daj ze 3 screeny, moze juz dla mnie te dawne very high to jak dzisiejsze low. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LowPingsGoodPlay

Zapewne słyszeliście o takiej grze jak: Soldier of Fortune 2.
Klan, LpGp istnieje już od ponad dwóch lat. Obecnie posiadamy trzy „odziały”. W pierwszym gramy w Counter Strike Source, w kolejnym w Counter Strike 1.6 oraz w Battlefield 2. Od trzech miesięcy postanowiliśmy otworzyć nowy zespół, który będzie grał w Soldier of Fortune 2. Został już udostępniony serwer dostępny dla wszystkich, którzy chcą siebie sprawdzić. Jeżeli chcesz dołączyć do klanu LpGp wejdź na serwer i pokaż, co potrafisz, jeżeli stwierdzimy, że jesteś na tyle dobry by zasilić nasze szeregi zostaniesz niezwłocznie poproszony przez Admina o swój numer, gg jak i adres mejlowy. Jak tylko zostaniesz członkiem dostaniesz IP naszego głównego serwera już niedostępnego graczom spoza klanu, na którym toczymy spary i treningi z innymi klanami.

Serwer otwarty dla wszystkich tych, co chcą zasilić szeregi klanu LpGp jest dostępny zarówno dla tych, co posiadają pełna wersje Soldier of Fortune 2 jak i dla tych, co posiadają jedynie wersje testową, która można pobrać klikając na ten link:

http://soldieroffortune2.filefront.com/fil...layer_Test;2373

Nazwa serwera dla wersji demonstracyjnej jak i wersji pełnej jest taka sama czyli:

"Klan LpGp. Otwarta weryfikacja"

Szukajcie w zakładce: TDM

Zapraszamy także do rozmowy przez Team Speak.
Aby połączyć się z naszym kanałem, wpierw połączcie się z tym serwerem: 213.73.2.82:8767
a następnie poszukajcie kanału: „Klan LpGp. Zapraszamy.”
Na tym kanale spotykają się ci, co ubiegają się o przyjęcie do klanu LpGp.
Zapraszamy do dyskusji.

Klan LowPingGoodPlay czeka.

Edytowane przez Stefan BoliMniewKrzyżu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SOF2DEMO ŻYJE

Zacząłem grać 3lata temu i nie mogę przestać ;) Cały czas sporo ludzi gra, prawdobodbnie wiecej niż w pełną wersję.

Gra jest mega grywalna, całyczas stoi dużo serwerów. Jest też duże forum Demobase.eu które skupia wszystkich najlepszych graczy, regularnie organizowane są turnieje i klanowe/teamowe i 1vs1. Demo ma też własny program antyczitowy Fairplay, lepszy od punkbustera. Wielu graczy gra już od 7lat, jednak z czasem mniej ludzi jest świadomych istnienia tej gry albo tego, że ludzie jeszcze w nią grają. Dlatego zapraszam was żebyście się dołączyli.

Wideo z gry, polecam HQ -

Skąd ściągnać - http://soldieroffortune2.filefront.com/fil...layer_Test;2373

http://caserun.com/games/demo.zip

FAIRPLAY ANTICHEAT - http://caserun.com/fairplay/

Troche o popularnych trybach gry

INF 5vs5 wars/mixwars - Niebiescy muszę w ciągu 3minut dostarczyć walizkę do helicoptera albo wyelimowac czerownych.

INF public - Takie same zasady tylko różna ilość graczy i wiadomo public

TDM public - Deathmatch niebiescy vs czerwoni do ustalonej liczby punktow, o tyledobre ze mozna duzo postrzelac w krotkim czasie

Mozna rowniez sciaganac patcha który pozwala na granie map z gold'a, są organizowane goldmixy czasem.

Wymagania sprzętowe

-Internet (TCP/IP) or LAN (TCP/IP and IPX) connection.

-Pentium III 450 Mhz / Athlon® processor or higher

-Windows® 98/ME/2000/XP operating system

-128 MB of RAM

-60 MB of uncompressed free hard drive space (plus 350 MB for the Windows swap file)

-A 100% Windows® 98/ME2000/XP -compatible computer system including:

-DirectX 8.1

Kilka screenów, gra może wyglądać lepiej ale nie na moim komputerze xd

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez Doctorfunk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie...jak zmienic opcje w grze zeby bylo duzo krwi i zeby odlatywaly czesci ciala jak strzelam do ludzi...bo teraz mam zero krwi i tych efektow i wtedy sie beznadziejnie gra...chyba trzeba cos w opcjach zmienic ale nie wiem co...prosze o odp :)

np ciacham kogos nozem a on tylko upada i nic..kiedys jak w to gralem to jakos mi sie udalo to zmienic i bylo ok a teraz nie pamietam..napewno wiecie o co mi chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha i jeszcze jedno...jak sciagam do tego spolszczenie to pozniej wchodze w nie nastepnie w instrukcje i pisza tam ze trzeba najpierw otworzyc winrarem plik therese.pk3 czy cos takiego i wtedy wyskakuje jakis blad...moze ktos zna dobre dzialajace w 100% spolszczenie i moglby napisac link...z gory dziekuje:)

aha to tylko przy instalacji sie zmienie a w grze juz nic..bo ja widzialem w opcjach takie zmiany i rzeczywiscie troche roznicy bylo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym spolszczeniem to nie wiem, bo nigdy nie spolszczałem.

Przy instalacji jak zmienisz jak mówie to będziesz miał dużo krwi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam pytanie jak wpisuje sie kody do sof 2 probowałem juz 2 sposobow:~setrandom sv cheats lub ~sv cheats1 po wpisamiu kazdego z nich wysakjue mi zdanie w stylu unknow cmd ..i nic sie niedzie moze ktos wie w czym jest problem...mozliwe tez ze cos zle robie..licze na pomoc;p)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi