Skocz do zawartości
darsoon77

Soldier of Fortune 2

Rekomendowane odpowiedzi

Mój sprzęcik to duron 800, 384 RAM, GeForce 2PRO (Prolink) wszystko działa w WIN XP PRO. Mam zainstalowane detonatory 30.82.

Gierka chodzi płynnie z tym że jest jeden mały aczkolwiek bardzo drażniący szczegół. Woda wygląda jak szachownica tj. biały obszar w czarną kratkę.

Próbowałem różnych ustawień w opcjach gry i nic nie pomaga. Czy to może być wina detonatora lub DirectX (standardowa wersja z XP)?

Pomocy !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM !! 

powiem tak .... ta gra nie ma klimatu !! nic a nic ! strzela sie do gości jak do drzew albo sie przewroca albo nie !! SORY ale straciłem ochote do gry w SOF 2 taka jest prawda SZKODA mialo byc tak pieknie !!! :mrgreen:

Pograj sobie w trybie multiplayer i zobacz jak goście się szybko ruszają i robią uniki a ty już leżysz martwy :D

Aha i uważaj na snajperów, bo ci chociaż są nieruchomi to zbierają obfite żniwo. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka.

Szukalem specjalnie dla ciebie. Mam nadzieje ze dobrze podam linka, a jak nie to szukaj na gry.wp.pl

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=gra...9,1461#plik1461

Pozdrowka

Dzięki bardzo, tera będę już wiedział że jak mam czegoś szukać to na gry.wp.pl , onet to jakiś zonk ma odnośnie gier

Jeszcze raz dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde, niewiecie czemu mi nonstop wywala na pulpit w SoFie?? Reinstalowałem winde, proobowałem roożnych steroow, samego SoFa chyba z 3 razy od nowa installowałem, nawet procka odkręciłem i dalej QPA :? Po prostu w jednej planszy (Vegara's Manision: Grounds) jak podejde w jedno miejsce to sie najpierw przycina a potem bach na pulpit :evil: :x Miał już tak ktoś.... :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnia misja na Kamczatce. Jestem z doktorkiem w wagoniku, problemem są strażnicy strzelającu z dołu - nie moge ich wytłuc. Gram na poziomie Consultant (przed weteranem). Jeśli ktoś ma save'a to będę wdzieczny.

Jak aktywować god mode?

Po wklepaniu kodu pisze że muszę załadowąc mapę i dopiero tak god zadziała, ale czy załaduje mi wszystkie pukawki czy zacznę goły. Innymi słowy czy będę kontynułował akcje z tym co mam czy po prostu zacznę nową gre na tej mapie?

Z góry thx.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde, niewiecie czemu mi nonstop wywala na pulpit w SoFie?? Reinstalowałem winde, proobowałem roożnych steroow, samego SoFa chyba z 3 razy od nowa installowałem, nawet procka odkręciłem i dalej QPA :?  Po prostu w jednej planszy (Vegara's Manision: Grounds) jak podejde w jedno miejsce to sie najpierw przycina a potem bach na pulpit :evil:  :x  Miał już tak ktoś.... :?:

Też tak miałem. Ale mnie wywalało w przypadkowych miejscach i w upały :oops: .

Problem sam sie rozwiązał chyba jak zainstalowałem patcha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opis to ja czytałem juiż kilka tygodni temu, ale chodzi mi o to, że kolesie mnie wykańczają we try mingi i [gluteus maximus] blada. Jak się wkurze to uninstalne ta posrana grę.

SoF I był o niebo lepszy - klimat, itp (owszem grafa Sof II jest lepsza, ale to nie wszystko).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiego patcha?? Jest jakiś patch do SoFa??

Kurde tylko mi nie mow ze mam ci jeszcze pokazać gdzie on leży 8O

Eeeee, no dobra, nie musisz mi moowić, podeślij mi tylko na maila :D

Dooży ten Patch? Jak nie (do 1MB) to weź podeślij cooooo, julbo@o2.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi