DA VINCI Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 a zresztą ja mam GEFORCA a on ma RADKA może to jest jakaś róznica w każdym razie u mnie to poskutkowało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 ale ja nie mam sterowników od XP tylko oryginalne z płytki od grafy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 teraz jest tak ze pogram troche i mi wychodzi do pulpitu i cały jest rozjasniony bardzo!!!!!!!!!!!!!! dlaczego? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 teraz jest tak ze pogram troche i mi wychodzi do pulpitu i cały jest rozjasniony bardzo!!!!!!!!!!!!!! dlaczego? 8O Rozjasniony jest bo w czasie gry jest zmieniona gamma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 co ja mam zrobic nawet na gf2 tak mam jak zmienie grafe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Powiem wprost ta gra jest je******, mi też nie chciała wejść na win98, winXp po porostu nie i koniec , raz weszła ale cieła się jak h*, nie wiem czy to nie zbieg okoliczności ale u kupli z prockami firmy INTEL 8O chulała :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 no ale ja mam intela i nie chula 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 kurcze a moze jakis patch by tutaj cos zdziałał.....no nie wiem juz co to moze byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 moim zdaniem ta gra powinna mieć w dalszym ciągu oznaczenie BETA ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookie Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 moim zdaniem ta gra powinna mieć w dalszym ciągu oznaczenie BETA !ja bym tego nie powiedział, skończyłem tą gierkę i jednego zwisu nie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfer Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Cos musicie mieć pokopane w windzie bo u mnie sof 2 smiga jak dzikie na Xp.A i u kumpli co tez maja Win Xp tez nie ma zadnego problemu. Z tym wychodzeniem na pulpit to sprubuj moze odkrecic procek bo moze nie wytrzymuje podkrecenia a Sof na to może reaguje. Bo umnie sie tak dzieje jak podkrece powyzej 1540 swojego Celka. Nie zwiesza sie tylko wychodzi mi z gier i 3d marka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookie Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Albo spróbuj najprostszego rozwiązania - powyłączaj cały soft, który chodzi sobie w tle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciopik Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 SoF II jest poprostu skopany i nie ważne na jakim Windowsie, wszystko zależy od sprzętu. U siebie raz uruchamiałem normalnie a innym razem chodziła tylko na save mode :evil: . Naszczęście przeszedłem już ją i nie zamierzam do niej wracaj :P bo jest skopana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Macie popierd.... z tymi chipsetami. Jakies 4in1 i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly. I pewnie one sa powodem zlego zachowania sprzetu. Mam winXP i sie nie skarze na gre w SOF2 w nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Macie popierd.... z tymi chipsetami. Jakies 4in1 i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly. I pewnie one sa powodem zlego zachowania sprzetu. Mam winXP i sie nie skarze na gre w SOF2 w nim.No... zwłaszcza Macho. Do tego BX-133 to dopiero 4in1 4.44 będą pasować :) Poza tym skoro to taka świetnie dopracowana gra to skąd już dwa patche 1.01 i 1.02, które same wslazują ile bugów usuwają ... No ale wystarczy zobaczyć ile czasu upłynęło między SOF I i SOF II i porównac to z czasem między Doom II i Doom III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Macie popierd.... z tymi chipsetami. Jakies 4in1 i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly. I pewnie one sa powodem zlego zachowania sprzetu. Mam winXP i sie nie skarze na gre w SOF2 w nim.No... zwłaszcza Macho. Do tego BX-133 to dopiero 4in1 4.44 będą pasować :) Poza tym skoro to taka świetnie dopracowana gra to skąd już dwa patche 1.01 i 1.02, które same wslazują ile bugów usuwają ... No ale wystarczy zobaczyć ile czasu upłynęło między SOF I i SOF II i porównac to z czasem między Doom II i Doom III Niedopracowana gra i po pol roku po premierze 2 patche to duzo ??? Facet q3 arena istnieje 2,5 roku a patchy jest chyba z 15 i wcale to nie znaczy o jej bledach ale o udoskonaleniach, ktore mozna wprowadzic aby usprawniac kod sieciowy. GTA3 ma juz chyba z 5 patchy a jest na rynku z 2-3 miechy. Jak sie ma kijowy sprzet lub zle skonfigurowany system to 100 latek sprawy nie zalatwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Macie popierd.... z tymi chipsetami. Jakies 4in1 i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly. I pewnie one sa powodem zlego zachowania sprzetu. Mam winXP i sie nie skarze na gre w SOF2 w nim.No... zwłaszcza Macho. Do tego BX-133 to dopiero 4in1 4.44 będą pasować :) Poza tym skoro to taka świetnie dopracowana gra to skąd już dwa patche 1.01 i 1.02, które same wslazują ile bugów usuwają ... No ale wystarczy zobaczyć ile czasu upłynęło między SOF I i SOF II i porównac to z czasem między Doom II i Doom III Niedopracowana gra i po pol roku po premierze 2 patche to duzo ??? Facet q3 arena istnieje 2,5 roku a patchy jest chyba z 15 i wcale to nie znaczy o jej bledach ale o udoskonaleniach, ktore mozna wprowadzic aby usprawniac kod sieciowy. GTA3 ma juz chyba z 5 patchy a jest na rynku z 2-3 miechy. Jak sie ma kijowy sprzet lub zle skonfigurowany system to 100 latek sprawy nie zalatwi. To może podaj receptę na "NIEKIJOWY" sprzęt... albo niech zgadnę Twój Intel :) PS. Dodam tylko, że na moim kijowym AXP chodzi bezzarzutu, ale wiem od kilku kumpli, że mają z tą grą spore problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Nigdy nie widziale zeby na tym forum ktos mial klopoty z jakas gra i zeby mial Intela. Tak jak z kartami ATI, AMD ma klopoty sprzetowe jak i softowe. Nie od parady wychodzily latki do windowsow bo AMD nie chcialy chodzic stabilnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 XP w swoich sterach nie ma OPEN GL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale bzdura usmialem sie po pachy to tak jak by powiedziec ze commodore c-64 nie ma klawiatury puknij sie w leb a tak na marginesie to u mnie chodzi sof ii ok a mam xp i to co w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Abaddon, czemu masz taki dziwny wynik w 3dmark2k1 ? Czemu taki niski i zemu nie masz ponad polowy testow w tabelkach ? Czemu nie sprzedasz sdramow i nie kupisz chocby 128 ddr. Podaj link do compare a nie do wyniku. Ehh, nie denerwuj sie, ze mam takie wymagania ale tak to wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Abaddon, czemu masz taki dziwny wynik w 3dmark2k1 ? Czemu taki niski i zemu nie masz ponad polowy testow w tabelkach ? Czemu nie sprzedasz sdramow i nie kupisz chocby 128 ddr. Podaj link do compare a nie do wyniku. Ehh, nie denerwuj sie, ze mam takie wymagania ale tak to wyglada :) bylbym rad za jakies porady odnosnie tak slabego wyniku probowalem na 3 systemach win98se,2000pro i xp pro i wynik ten sam probowalem roznych sterow najwyszy wynik mam na 40.71(tych najnowszych) polowy testow nie mam bo nie ma sensu ich robic 3dmark bierze do wyniku tylko 3 pierwsze game testy nie mam kasy a 128 mb ddr nie wystarczy do xp musialbym miec co najmnie tyle ile teraz czyli 128+256 co do linku do compare to chyba wlasnie taki podalem? 3DMARK2001 PROJECT COMPARE jak nie to powiedz jak mam to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Nigdy nie widziale zeby na tym forum ktos mial klopoty z jakas gra i zeby mial Intela. Tak jak z kartami ATI, AMD ma klopoty sprzetowe jak i softowe. Nie od parady wychodzily latki do windowsow bo AMD nie chcialy chodzic stabilnie. Ty czytasz ten temat, czy tylko piszesz co Ci do głowy przyjdzie ? Streszczę Ci - Temat rozpoczął Macho, a w configu ma INTEL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Nigdy nie widziale zeby na tym forum ktos mial klopoty z jakas gra i zeby mial Intela. Tak jak z kartami ATI, AMD ma klopoty sprzetowe jak i softowe. Nie od parady wychodzily latki do windowsow bo AMD nie chcialy chodzic stabilnie. Ty czytasz ten temat, czy tylko piszesz co Ci do głowy przyjdzie ? Streszczę Ci - Temat rozpoczął Macho, a w configu ma INTEL ...I ATI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Abaddon, czemu masz taki dziwny wynik w 3dmark2k1 ? Czemu taki niski i zemu nie masz ponad polowy testow w tabelkach ? Czemu nie sprzedasz sdramow i nie kupisz chocby 128 ddr. Podaj link do compare a nie do wyniku. Ehh, nie denerwuj sie, ze mam takie wymagania ale tak to wyglada :) bylbym rad za jakies porady odnosnie tak slabego wyniku probowalem na 3 systemach win98se,2000pro i xp pro i wynik ten sam probowalem roznych sterow najwyszy wynik mam na 40.71(tych najnowszych) polowy testow nie mam bo nie ma sensu ich robic 3dmark bierze do wyniku tylko 3 pierwsze game testy nie mam kasy a 128 mb ddr nie wystarczy do xp musialbym miec co najmnie tyle ile teraz czyli 128+256 co do linku do compare to chyba wlasnie taki podalem? 3DMARK2001 PROJECT COMPARE jak nie to powiedz jak mam to zrobic? rzeczywiscie jak zrobilem wszystkie testy w 3dmarku to mam 7200!! dzieki kaeres!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Np :) No widzisz, nie wiedziales ze masz takiego sprzeciora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Mam problem ktory polega na tym ze w trybie najwyzszej jakosci textures (Very high textures) w Soldier of Fortune 2 grafika sie nie poprawnie wyswietla tak jak na zdjeciu ponizej. W innych trybach wszystko jest jak nalezy. Jak to naprawic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Ok, sam musialem sobie pomoc. :cry: Ale mam rozwiazanie :P Z jakiegos powodu pliki z textures (.pk3 pliki) sie nie skopiowaly do foldera gdzie gra jest zainstalowana i trzeba bylo tylko fizycznie przekopiowac te same pliki na twardy dysk z CDs. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 nie dziękuj , po brovarku i spoko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 a propos - czy widział ktoś pirata z polską wersją ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 XP w swoich sterach nie ma OPEN GL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale bzdura usmialem sie po pachy to tak jak by powiedziec ze commodore c-64 nie ma klawiatury puknij sie w leb a tak na marginesie to u mnie chodzi sof ii ok a mam xp i to co w podpisie Dogadywać to sobie możesz swojej STAREJ a nie mnie :evil: !!!!! A co do tematu to miałem taki sam problem oczywiście na starym GEFORsie i po zainstalowaniu nowych sterów wszystko działało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...