MF Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Pitbull82 szukałem Polskich klanów i faktycznie jest ich tyle, co kot napłakał, na światowej scenie Polska praktycznie nie istnieje, Polacy są rozsiani po zagranicznych klanach a szkoda, co do inf to luzik gram we wszystkie tryby, i to już od około 1,5 roku, głownie na serwerach zagranicznych, bo o polski raczej trudno :( ten TDM to raczej jako treningowy :) już dodałem INF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Z tego co się orientuję to polskich klanów jest chyba 2 lub 3, i oni dość dobrze sobie radzą w cb, kiedyś (z 1,5 roku temu) to było ich jak po deszczu ale to była straszna lameriada, ci którzy zostali to wierz mi ale grają dobrze i w cb są jednymi z lepszych klanów (nie wiem dokładnie jak jest teraz ale podaje Ci info sprzed jakiś 3 - 4 miesiecy jak jeszcze chciałem wrócić do tej gry). P.S. Jak coś to masz tu adres jednego z nich, oni chyba są w Polsce najlepsi http://www.sof2.pl/klan-site/index.php i pogadaj z ich cl a może Cię przyjmą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Wczoraj własnie zaglądałem na cb i został jeden polski klan "Frag Hunters Squad", na cb jakas lipa jest większośc to CS którego nie trawie. AA znalazłem jeszcze dwa no nic zobacze poszperam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 z polskich to najlepszy jest Krew, w nim grają gracze którzy w sofa pykają od kiedy on się ukazał, a o ten co wymieniłeś to nie słyszałem o nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 No wlaśnie jestem na stronie Krew #2 ciekawie się to zapowiada, no nic poszperam jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinwu Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 ..popytaj ludzi na forum clanbase http://www.clanbase.com/zforumframe.php?country=pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielin Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Powiedz tylko kiedy zawsze jestem gotów !!;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Hehe fajne daty :lol: 25 września 2002 roku padło pytanie a 11 lutego 2004 odpowiedz :lol: Kolejny przykłąd na to że nie wolno tracić nadzieii że nikt nie odpowie na zadawane pytania :wink: "Czekajcie a się doczekacie..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 BiG LOL.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 hehehehe Wracajac do tematu ja gralem w demko w cale ubiegloroczne ferje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 nudzi Ci sie? to kup sobie csa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 bbc20000 widze ze miales taki problem ja chyba mam podobny mianowice mam siatke tylko graficzna zadnych kolorow, jakas lipa nie wiem co zrobic i tylko w multiplayer bo w single sobie poradzilem, cos poprzestawialem w obcjach graficznych i poszlo a tutaj nic nie pomaga nie moge przez to pograc w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Daawno temu grałem w tą grę. Od tego czasu leżała sobie na dysku zpathowana do wersji 1.03. Dzisiaj odpalam, ustawiam co trzeba i...nie ma uszkodzeń ciała :evil: Pytanie- jak włączyć przemoc, bo płytek instalacyjnych już niestety nie mam, a grać w takim trybie w tą grę po prostu nie sposób :? dodam, że testowałem różne pasujące "witaminki", ale te nie oblokowują przemocy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 przy instalacji wybiera sie poziom przemocy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 O łał, nie mozliwe :? Przecież wiem, że się wybiera, ale z tego, co mi wiadomo instalacja była z przemocą, a teraz jest bez :?Była wybrana z przemocą, a teraz jest bez .Była wybrana z przemocą, a teraz jest bez . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 no i czego sie pienisz ? nic nie wspomniałeś o tym że wybrałeś przemoc przy instalacji... chciałem pomóc ale widze że nie warto... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 (...)Pytanie- jak włączyć przemoc' date=' bo płytek instalacyjnych już niestety nie mam(...) No ale z tego da sie wywnioskowac ze o tym wie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 no ok ale z tego co pamiętam to w drugiej części przemoc wybierało sie przy instalacji więc slayer masz liptona :lol: ps. ale dawno nie widziałem gry na oczy więc moge sie mylić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Kurde, raz na jakiś czas chce się zagrać, a tu taki ch... :? Przecież musiałem wybrać odpowiednia wersję( zawsze czytam, co instaluję). Moze format systemu coś zamieszał :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Przy instalacji wybierasz violency ;) i masz do wyboru full i minimum, lub podobnie :) Inaczej się nie da włączyć lub wyłączyć krwi itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 A nie mozna w opcjach? Pamietam ze mozna bylo ustawic jakas kontrole rodzicielska? Znam ten bol Slayer, zainstalowalem demo SoF2 zeby tylko flaki po ogladac, okazalo sie ze w demku przemoc jest wylaczona :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Troszke odkopie sobie. ;] Ostatnio w lapki wpadla mi wersja gold sof'a 2 i pamietam, ze kiedys na starym p3 i voodoo3 to fajnie wygladalo wiec sobie zainstalowalem. ;] Ustawilem wszystko na full i zobaczylem jakies padlo... Juz w q3 byly ostrzejsze tekstury a przeciez to jest na tym samym silniku. Nie wiem, cos jest zwalone, za nowa karta graficzna dla tej gry czy co, bo na serio wyglada tragicznie... Oplaca sie w to grac na mp w ogole ? Poczytalem o modach i najpopularniejsze to isc, jeel i osp, ktory z tych najbardziej wygledny ? Zauwazylem, ze w mp nie mozna wybrac tekstur very high tylko high, przez to gra wyglada jeszcze slabiej niz z sp. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Jak się zastanawiasz czy jest sens grać w multiplayera... zobacz sobie ten film... http://www.own-age.com/vids/video.aspx?id=1148 pewno mało kto już w to gra... ale wypas ostry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Chcialem sobie pograc na mp ze wzgledu na ghoul'a 2, ale ta uboga grafika mnie troche odrzucila, nie wiem czemu takie padlo u mnie jest. Tu jeszcze jeden fajny filmik: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Tu jeszcze jeden fajny filmik: To jest właśnie Northern Darkness... tylko w gorszej jakości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 SOF2 jest spoko. w sieci jest tyle dodatków - map, tekstur, broni i w ogóle takich tam - że gra się nie nudzi. sam kupiłem sobie dość dawno wersję GOLD i nadal gram czasami. nie cierpię polskich serwerów bo grają tam zazwyczaj dzieciaki jakies po 13 lat. ehh jednak w grę warto pograć - przyznam się, że w single player nawet nie grałem. a co do grafiki to ta gra jest z 2002 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 jednak w grę warto pograć - przyznam się, że w single player nawet nie grałem. a co do grafiki to ta gra jest z 2002 ;)Tibia wygląda na jakieś 10 lat,i niektórzy potrafią utluc matkę taboretem byleby grać dalej w spokoju :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Tibia wygląda na jakieś 10 lat,i niektórzy potrafią utluc matkę taboretem byleby grać dalej w spokoju :P Na 10 lat ? Lepsza grafike to ja na telefonie mam. :lol2: Z sof2 chodzi o to, ze jest na engine q3 a ma o wiele gorsza od niego grafe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 O wiele gorszą? No nie wiem. Popatrz na screenshoty : TUTAJ. Sam grałem w SoF'a2 całkiem niedawno, multiplayer naprawde genialny [ szczególnie jeśli masz shotguna B-) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Dla mnie SOF 1/2 byly zajebiste, zawsze masakre sie robilo :D szkoda ze nie ma 3ki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...