Mephisto7 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Mam 2 pytanka 1) czy jesli mam FSB ustawione na 133 defaultowo (mam durona) a pamieci DDR 333 w biosie na AUTO i wykrywa mi jako (166) a wiec prawidlowo to czy mam rozumiec ze plyta sama ustawia tryb asynchroniczny :?: 2) co to znaczy ze tylko jeden slot jest w stanie obsluzyc DDR 400 Mhz 2 sloty dwa moduly po 333 a 3 sloty 3 moduly po 266 :?: Mam plyte ASrock KTS8X Przyznam ze nie znam sie zbytnio na tym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 1 - tak jest asynchronicznie, co nie jest za dobre do amd :) sproboj podkrrecic procka / obnizyc szybkosc pamieci 2 - jezeli dobrze rozumiem, to tylko w 1 gniazdo na plycie jak wsadzisz pamiec 400 to bedzie widziana jako 400, w pozostalych nie bedzie w ogole widziana lub bedzie dzialac jako 333 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...