Marc Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Znajomy chce żebym mu złożył tani komputer,zaznaczył że płyta może być zintegrowana z prockiem i grafiką. No właśnie co polecacie? Platforma nieważna chociaż raczej preferuję AMD. PŁYTA+GRAFIKA+PROCESOR+MUZYKA=? Za odpowiedzi dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 No jak chcesz maszyne do pisania i do mp3 to czemu nie jak dla mnie zintegrowane mobo = kierunek śmietnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Sorry, ale to nie ma sensu w domowym komputerze... Chyba, że będzie to wyłącznie maszyna do pisania, ale po co w maszynie do pisania precek powyżej 500MHz? Dopłata niewielka (albo wręcz żadna), a zysk ogromny. Do tego procek zintegrowany - jak dla mnie :lol: . Akceptowalne są IMO tylko dźwiękówki zintegrowane, no, jeszcze grafika w Intelu 915G ujdzie, ale to nie ten przedział cenowy :D Lepiej niech kupi kolega coś używanego, ale "normalniejszego"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Akceptowalne są IMO tylko dźwiękówki zintegrowane, no, jeszcze grafika w Intelu 915G ujdzieno a karty sieciowe to już nie?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 A, fakt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Wg. Mnie nic zintegrowanego, chyba że jest to sieciówka i Sound Storm. Jednak, Dla mnie posiadający przeze mnie Asus mógłby nie mieć dźwiekówki a jedynie Sieciówke, ponieważ mam druguiego kompa (żony) w lanie. A dźwięk nie, poniewaz nie mogłbym się odzwyczić że nie ma Surround Creative :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 sieciówka musi być :) a dźwięk też bo w tym roku spaliłem 2 soudblastery i 3 nie kupie już :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...