kusztyk Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Tak ja w temacie! Czym sie pownno czyscic monitor? Bo jak wyczyscielem plynem do okien to jak jest jasny kolor to tak dziwnie tak jak by nie dokladaniem,rozmazane ale trzeba sie przyjzec! Albo mi sie zadje, albo po czysczeni plynem do okie cos sie spiepszylo? Ja mam monitro PROVIEW 768M nie jest za dobry ale jest! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 no co ty !! nie mozna czyscic monitora... bo wiesz wtedy zchodzi ochronna warstwa brudu ktora chroni kineskop przed uszkodzeniem i zapewnia lepsze odwzorowanie kolorow :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 no ale jak jest popalcowany i zakuzony to co sucha szmatka? Slyszalem ze woda nic nie robi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 palcujesz swoj monitor ? ostry z ciebie perwersik :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ale brud cvhroni twoje oczy !!! bez brudu monitor swieci za jasno i szkodzi oczom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 hehe nio ale nie lubie patrzec na monitro ktory jest caly zapalcowany itp. A jak juz wyczyscilem to juz nie mozna te warstwe jakos przywrucic?? To co jak sie zabrudzi to bedzie OK?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 plyn do mycia okien + cos do wytarcia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 plyn do mycia okien + cos do wytarcia.. No tak czyscilem!!! Czy to dobre??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 plyn do mycia okien + cos do wytarcia.. No tak czyscilem!!! Czy to dobre??? zalezy ile masz zdolnosci manualnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 CHECK-IT napisał: plyn do mycia okien + cos do wytarcia.. No tak czyscilem!!! Czy to dobre??? mi znajomy kiedy gadal,ze nie powinno sie czyscic monitor, które posiadaja ta warstwę ochronna,zadnymi detergentami, które ją wyżeraja tj.: denaturat, aceton itp.... Tylko woda z płynem do mycia naczyn i suchy ręcznik,albo wersja dla bogatych, jakis środek firmy BASF, no teraz EMTEC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Recznik jest szorstki i nie wiem czy mozna nim czyscic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 palcujesz swoj monitor ? ostry z ciebie perwersik :twisted:Chyba z 5 min lezalem i sie brechtalem z tego. :lol: :lol: :lol: :lol: dayus te preparaty ktore podales to sa ROZPUSZCZALNIKI a nie detergenty. ;) Ja tam swoj monitor czyszcze jakims tam do okien i jednorazowym recznikiem poleruje zeby niebylo smug. Jak narazie przez 1,5roku ma sie dobrze i nie widze ze by gorzej ta warstwa dzialala. ;) Jezeli nie pomylisz szmaty z papierem sciernym to nic niepowinno sie stac jak bedziesz myc przerparatem do szyb. Jezeli naprawde sie boisz i masz troche kasy to kup specjalne chusteczki do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Kaski to ja nie mam! I czyscilem tak jak mowi Feluke! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Co do mylenia pojec to moja wina, nie jestem juz w formie....Ale wez myj caly czas tymi swoim środkami, a ja bede myl moim emteciem. Ciekawe, który monitor bedzie mial kineskop w lepsym czasie. ps.: ja wyslalem post o godz. 23.06, zanim ty zajarzyles,ze on juz jest....zanim przeczytales (smiejąc się przy tym) i pomysleniu co napisac, pożniej jeszcze napisawszy swoj post zostalo ci mniej niz 5min na śmiech. no chyba,ze umiesz cudownie rozdwajac jaźnie! lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...