Szoszon Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Panowie nie krzyczcie od razu na mnie ale poczytajcie ten topik. Nie znam się w ogóle na chłodzeniu i proszę was o radzę w sprawie wyboru wentylatora na cpu. Halas który dobiega z obudowy zaczął mnie już denerwować.Chciałbym kupić jakiś dobry wentylator (niedrogi a dobry) :lol: Nie jestem za bardzo wyczulony na hałas ale patrząc teraz na program telewizyjny szum z komputera zaczął mnie denerwować. Proszę was o radę 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Wszystko zalezy od ceny - Zalman, Thermalright > ok. 200zl. Jednak nie ma co kupowac shitu - wiem z wlasnego doswiadczenia. Wentyle marek jakie Ci podalem zakladasz, zamykasz bude i zapominasz o ich istnieniu - jest chlodno i cicho. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Z tego co piszesz to w granicy 100 PLN nie uda mi się czegoś porządniejszego kupić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Spire WhisperRock IV sam z niego korzystam cena ok 50 zeta, jest nieslyszalny 21dB no i calkiem wydajny, polecam Ci go na pewno bedziesz zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 to zalezy jakie kyo ma ucho... dla mnie zalman na LOW (19dBA) jest nieslyszalny ale jak troche podkrece to juz tak... wiec azlezy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Pentagram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisstof Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Jeśli masz kasę - bierz Zalmana CNPS7000A-Cu albo np. SP97 + jakis cichy wentyl. Pamiętaj, że jak kupisz Zalmana, to bedziesz musiał przyciąć zapinkę (czy jak to się tam nazywa). Jeśli masz trochę mniej siana, to wziąłbym któregoś z Pentagramów (ja mam 80Cu, 110zł). Osobiście go nie porównywałem z innymi, ale z czystym sumieniem mogę go polecić. Mam Athlona XP 1700+@2600+ i w idle mam ok. 38-40 gradusow. Słyszałem też (a raczej nie słyszałem, bo jest cichutki :) ) SilentBreeza, tylko że na Athlonie XP 1700+@2400+ i w idle miał... 65 gradusow! Nie wiem, może pasta kiepska... Więc jest to cooler dobry do słabszych procków. Jeśli długo nie będziesz się rozstawał ze swoim 2000+ i najbardziej Ci zależy na ciszy, to SilentBreeze będzie OK (ale i tak bym wziął Pentagrama :D ). pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Dziękuję za odpowiedzi.Zamówiłem Pentagrama :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Pentagram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Do stowki tylko pentagram popieram Przema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 PentagramA wejdzie on na do mojej obudowy midiatx :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 moze byc ciezko. Ale to zalezy bo bywa i tak ze jak braknie paru mm to zasilacz da sie troche podniesc do gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 powinno wejsc na styk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Nie żebym sie czepiał, ale news z testem coolerów jest na stronie głownej. Mnie osobiście ten Petagram nie przekonuje, Ja bym brał Nexusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacky Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 A o Arctic Cooling - Copper Silent 2 TC Rev 2.0 zapomnieliście? Na moje super cisza za małe pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...