shadow32 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 mam taki problem a mianowicie kupilem dysk WD 80 gb. mam plyte glowna ecs kt600-a, chce zainstalowac win2000, nagrywam stery na dyskietke F6 wszystko ladnie pieknie, czyta i nagle blad !!! o co loto ? mial ktos juz cos takiego ? prosze o pilna odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 moze pomoze aktualizacja BIOS'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow32 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 juz wszystko dzaiala wystarczylo przedmuchac dyskietke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Jack Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 wpadl mi w rence kompa z kt600-a i barracuda st3120026as no i hce windoze XP pzeinstalowac i buu potzebna jest dyskietka ze sterami do tego s-sata a niemam i nie bardzo wiem z kad wziac jak by ktos mugl pomuc to bym byl wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow32 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 to sa standardowe viowskie, sciagnij se ze strony via albo http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Jack Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 juz se z tym poradzilem ale dalej mam problem z powodu kturego reinstal windozy robilem a mianowicie jak sie podlancza glosniki to wyskakuje takie okienko do konfiguracji glosnikuw wciskasz start cos sie instaluje ale nie dohodzi do konca tylko wyswietla sie komunikat zeby cos tam powylanczac bo kozysta z tego samego uzadzenia czy cos takiego no i niewiem co mam powylanczac i dalej glosniki nie dzialaja mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow32 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 jezeli masz sb 5.1 co wnioskuje z podpisu to w biosie powinienes wylaczyc zinegrowana karte muzyczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...