Lilo Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Mam dysk WDC WD800JB. Podzielony jest na 5 partycji: C - 4GB D - 19GB E - 5,60GB F - 19GB G - 26,8GB Problem jest z partycjamii F i G. Gdy przenosze z nich film 700MB na inną partycje plik zajmuje miejsce na tej partycji na którą przenosiłem, ale nie zwalnia miejsca z partycji z której jest przenoszony. W efekcie zajmuje 2 razy więcej miejsca na dysku, a przy kolejnym przenoszeniu nawet 3. Cały dysk był defragmentowany niedawno, skanowany Scandiskiem i Nortonem. Nie wiem co robić. Dysk mam zawalony filmami i nie chce robić formata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilo Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Prosze o jakiekolwiek sugestie. Ktoś spotkał się z czymś takim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 czym przenosisz?? nie pzrenosisz tylko kopjujesz , uzywaj totalcmd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilo Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 wycinam i wklejam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 wycinam i wklejam uzyj totalcmd i daj znac jak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilo Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 kurde jstem w szoku przeniosłem comanderem było ok potem tak jak wcześniej i też jest ok niewiarygodne wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 czteropak sie należy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 nie ma to jak zabawa z explorerem ;) Total ROXX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilo Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Kurde :? Wszystko się przenosi jak należy, ale tylko totalcomanderem. Jednak teraz na dysku o pojemności 27GB mam zajętewedług winxp 23GB jednak w rzeczywistości jest tam 20,9GB. Defragmentowałem i sprawdzałem nortonem. Nie pomogło. Chce uniknąć formatowania, które napewno pomoże, bo nie zdaża mi się to pierwszy raz. Ale musi być jakiś inny sposób. Nie znam nikogo komu by się to przytrafiło. Słyszałem, że może to być jakiś robal. Prosze o sugestie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elCooL Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 A masz Nortona Antivirusa ? Jesli masz to sprobuj wylaczyc Norton Protected Files czy jak to sie nazywa dokladnie ? :) (wlasciwosci kosza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilo Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Poskutkowało. Wszystko działa jak należy. Wilkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...