MeHow Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 oczywiscie, ze dostaniesz 100% !! Jednakze walute wymien jak najpozniej tzn. jak najwczesniej przed wyjazdem, gdyz zlotowka teraz strasznie rosnie w sile ;) i bedzie duzo taniej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 oczywiscie, ze dostaniesz 100% !! Jednakze walute wymien jak najpozniej tzn. jak najwczesniej przed wyjazdem, gdyz zlotowka teraz strasznie rosnie w sile ;) i bedzie duzo taniej! tak wlasnie zrobie, dzieki za odpowiedzi to jeszcze moze wiecie jak taniej dojechac np. z wawy do Pragi nie koniecznie za 300PLN bo tyle kosztuje bezposredni w komunikacji miedzynarodowej myslałem o dojezdzie do granicy, przekroczenie jej i juz z samych Czech jakims regionalnym, tylko skad najłatwiej i w miare szybko, coby nie jechac 2 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Intercity jedzie z wawa-centralny prosto do pragi, wiec sprawdz sobie na www.pkp.pl . Co do ceny to nie wiem ile to dokładnie kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Intercity jedzie z wawa-centralny prosto do pragi, wiec sprawdz sobie na www.pkp.pl . Co do ceny to nie wiem ile to dokładnie kosztuje. mam to juz obcykane, kosztuje tak jak napisalem wyzej >>300 PLN i sie zastanawiam czy mozna taniej i jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 ale w jedna strone, czy w dwie? bo jakies kurde wielkie te ceny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 300 w dwie strony, ale np w jedna az 250 co sie juz nie oplaca wcale do tego obowiazek spanka, co daje dodatkowe 58pln inne polaczenie bezposrednie, nieco tansze, to koszt 250 bez spania (opcja) 2 klasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 a te 250zł w jedną stronę to 2 klasa. Aż mi się nie wydaje... :o Toż z Katowic do Wawy bilet szkolny/studencki kosztuje 60zł bodajże. No chyba, że Ciebie już ta ulga nie obejmuje [; ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ze niby co, 250pln to wg ciebie za duzo... ja juz jesterm po studiach niestety, wiec znizki mnie nie obejmuja ------- a nie wiesz moze gdzie znajde w necie fajna mape Pragi, bo za cholere nie moge znalezc miejsca pensjonatu, gdzie chcemy sie wybrac? ------- update: pies z mapa, kupie sobie przed wyjazdem słyszalem ze jest cos takiego jak 3dnowy bilet do poruszania sie po pradze komunikacja miejska (metro, bus, tramwaj), jak sie to nazywa i ile kosztuje- no i czy rzeczywiscie taki istnieje :?: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 no wiesz :) ja bralem pod uwage inna sprawe, jesli z katowic do wawy place 50zl, a to polowa dystansu, wiec do pragi powinienem placic jakies 80 liczac, ze im dalej tym mniej sie placi :) (PROPORCJONALNIE). Tak wiec 250pln jest niedorzecznoscia. :/ niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 dla mnie to tez duzo kasy, ale pamietaj o tym ze to pociag relacji miedzynarodowej, wiec oni sie cenia nikt nie wie nic na temat tych biletow na przejazd srodkami komunikacji miejskiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...