Pure Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 JAk wyżej jaki program jest najwydjniesjzy i najszybszy. dotad uzywałem perfect disca ale może znacie cos lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Wpisz w wyszukiwarke "defragmentator'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cherub Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 imho O&O Defrag Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 wiesz co teraz wgrałem sobie perfect diska v6 i jest bardzo fajny nawet foldery defragmentujewiesz co teraz wgrałem sobie perfect diska v6 i jest bardzo fajny nawet foldery defragmentuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 ja tez polecam Perfect Disc - jest bardzo szybki i dobrze uklada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Według mnie Norton Speed Disk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Norton Speed Disk to wogóle jakieś nieporozumienie. Niedośc ze z wersji na wersje jest coraz gorszy. Defragmentuje niedokładnie(lepszy jest defragmentator z win 9x chociaz duzo wolniejszy). Juz nie wspomne o defragmentacji NTFS do czego juz sie kompletnie nie nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Norton Speed Disk to wogóle jakieś nieporozumienie. Niedośc ze z wersji na wersje jest coraz gorszy. Defragmentuje niedokładnie(lepszy jest defragmentator z win 9x chociaz duzo wolniejszy). Juz nie wspomne o defragmentacji NTFS do czego juz sie kompletnie nie nadaje. popieram w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 A Diskeeper - chyba też jest fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Może być. Defragmentator w win2000/xp to własnie okrojona wersja diskeeper'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 No ja korzystam z Norton Speed Diska z pakietu Norton System Worksa 2001, więc jak z wersji na wersję coraz to gorszy to ten chyba jeszcze nie był najgorszy :) :P Ale spróbuję innymi programami i zobaczę czy będzie różnica...(Zdanie jak z reklamy proszków do prania :P ...jak nie widać różnicy to po co przepłacać ? :P buehehe...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Ja mam diskkeepera 8 i wogole nie chce defragmentowac. Zaraz po defgramentacji pokazuje ze pliki sa nadal pofrag mentowane :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Diskeeper jest bardzo powolny, ale ma świetną defragmentację folderów. O&O nie ma defragmentacji folderów (no chyba że sie nie dopatrzyłem), ale jest bardzo szybki. Jak jednym z nich zdefragmentuję dysk, to drugim mogę już tylko rozpier... całą robotę. Tak więc nie wiem którego lepiej używać. Najgorsze jest to, że oba muszą mieć uruchomioną usługę - razem jakieś 10MB Ram'u ucieka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 ja uzywam diskeepera od dosc dawna i polecam ten progs :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 ile by trwala nie wiecej defragmentacja 40gb :?: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Od kilku minut do kilku/kilkunastu godzin. Wszystko zalezy od ego co jest na dysku i od stopnia fragmentacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 ile by trwala nie wiecej defragmentacja 40gb :?: ;]to zalezy co masz na dysku,jak masz burdel to moze to trwac nawet 2h a jak masz pozadek to mozesz sie zmiescic nawet w jednej minucie. ja robie co tydzien def. dysku 30G i zajmuje mi to okolo 1-2 minut. uzywam disckeeper'a 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...