Piszczel Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Mam kompa jak w podpisie. Pragnę mieć Antka2500Mobile. Ale zastanawia mnie to, że granica FSB u mnie to 172MHz. Czy myślicie tak jak ja, że to wina proca(A1600+)? Czy na moim Epoxie trzeba będzie zauktualizować BIOS? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 fsb to nie przez procka, nawet stare durony chodziły bez problemu na FSB 200 (400ddr) bo szyna była projektowana właśnie to takiej szybkości + zapas. siada ci mobo bo PCI rośnie, chipset za stary. jeśli chcesz wsadzić bartona to lepiej zaktualizuj bo pewnie będzie unknown cpu 1833 MHz, nowy bios naprawi stare błędy więc i tak warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Nie jestem przekonanay że to wina mobo, bo swego czasu była to płyta na której ludzie wyciągali FSB powyżej 200MHz. Jakieś inne glosy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 A jesteś przekonany, że procek da radę? Przeciez to AGOIA i to z zablokowanym mnożnikiem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 No własnie mam nadzieję że to proc bo mnie korci na nowy :roll: Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...