Pure Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Mam windowsa xp i jak wybieram zamknij system to sie niezamyka i komputera mi niewyłaąćza. Na końcowym ekranie mam napisane tylko trwa zamykanie systemy windows i tak sobie stoi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dachu Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Tez mi sie tak robilo na win 98, ale po zainstalowaniu latki problem znikl. Sprobo uaktualnic windowsa, o ile oczywiscie masz oryginal :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Spróbuj porad, które są na samym dole artykułu, do którego dałem linka. http://xp.net.pl/art/windowsxp_full_optym.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Szukaj postow na temat Norton SystemWorks i Liveupdate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...