Skocz do zawartości
SKRYTOBOJCA

Rydzyk, Jankowski i reszta obludnikow...

Rekomendowane odpowiedzi

Polacy próbowali ukraść Maybacha należącego do ultra-luksusowego hotelu ADLON w Berlinie.

W Polsce wiem, że Maybacha mają: Pan Krauze z Prokomu, Właściciel Helleny, Podobno jakiś wrocławski przedsiębiorca(coś związane z oknami) ma jednego.

Wydaje mi się, że z tym Maybachem Wiśniewskiego to ściema jednak.

Zdarzylo mi sie trafic na teledysk Wisni w TVP.Ucieka tam przed reporterami ktorzy gonia go smiglowcem,motorami,autami,czolgiem,skuterem,lotnia a WIsnia ucieka nie MAYBACHEM ale jakas BEEMKA.Mniemam ze gdyby mial maybacha to predzej w teledysku wozilby sie wlasnie taka bryka.

Kulczyk ma jednego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: Ja już nie komentuje bo nie wiem co się w tym świecie się dzieje, potem się będą ścigać kto ma lepszy odrzutowiec itd. Myślę, że to początek rozłamu polskiego "kościoła"...

PS. Został nam jeszcze jakiś ksiądz w zawodach :?: ;)

PPS. U mnie w parafi ksiądz jeździ mercedesem (jakim dokładnie nie wiem ale ładnym) więc nie jest tak źle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kulczykowi to raczej nie wypada mieć Maybacha bo to konkurencja dla aut grupy VAG (afaik Bentley należy do tej grupy). A jeżeli naprawde ma maybacha to został on sprowadzony do Polski a nie zamówiony u polskiego dilera.

Qurwa jak ma sie taką kase to nie ma nie wypada :P

Ma maybacha jeśli nie dwa :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Q- za jego pieniiądze to bym sobie odrzutowiec kupił i 1/4 dziury budżetowej, a nie maybacha... ;) (Choć już sam nie wiem ile ona wynosi :) )

PS. Ciekawe czy dobre głośniczki ma ten Maybach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Q- za jego pieniiądze to bym sobie odrzutowiec kupił i 1/4 dziury budżetowej, a nie maybacha... ;) (Choć już sam nie wiem ile ona wynosi :) )

PS. Ciekawe czy dobre głośniczki ma ten Maybach ;)

Jest tam kilkanaście głośników firmy BOSE (www.bose.com) .

Kulczyk ma juz odrzutowiem którym często latają ...... Prezydent, Premier :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym sobie kupił do maybacha spoiler,neony jak w NFS:U, jakiś subbufer do bagażnika i oczywiście NOS (nadtlenek azotu) :) i go dusił po ulicach. A wieczorami do klubu, panieńki wyrywać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym sobie kupił do maybacha spoiler,neony jak w NFS:U, jakiś subbufer do bagażnika i oczywiście NOS (nadtlenek azotu) :) i go dusił po ulicach. A wieczorami do klubu, panieńki wyrywać :)

raczej podtlenek ;)

ale pomysl fajny :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe gdzie :) Chyba zostałaby Tobie nowo budowana autostrada, albo wyasfaltowanie własnego prywatnego pasa jezdni po za miastem za cenę ok. 2ml zł za km ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe gdzie :) Chyba zostałaby Tobie nowo budowana autostrada, albo wyasfaltowanie własnego prywatnego pasa jezdni po za miastem za cenę ok. 2ml zł za km ;)
no co Ty gadasz.. W wawie jest gdzie dusić :) gorzej ze skręcaniem jeśli on ma 6 coś metrów :)))) [to tak jak autobusem chyba sie skreca,co?] ale bedzie git.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo chcialbym zeby ktos potwierdzil na 100% tą informacje. Ze rzeczywiscie jest to auto Rydzyka i ze on nim jezdzi.

jeździ jeździ .... jestem w toruniu codzień prawie i kilka razy widziałem tego MAybacha .... poza tym przez prawie 2 lata mieszkałęm jakies 100m od radia maryja i wiem, ze ta swinia jest zdolna do wszystkiego ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pamietacie text z STYGMATY :

BOGA NIE MA W DOMACH Z DREWNA I KAMIENIA ...................

ALE ZNAJDZIECIE GO W MAYBACHU.

Jak Rydzyk usłyszał tak zrobił.... :lol: :lol: :lol:

Raczej się przed Bogiem teraz w nim ukrywa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pamietacie text z STYGMATY :

BOGA NIE MA W DOMACH Z DREWNA I KAMIENIA ...................

ALE ZNAJDZIECIE GO W MAYBACHU.

Jak Rydzyk usłyszał tak zrobił.... :lol: :lol: :lol:

Raczej się przed Bogiem teraz w nim ukrywa ;)
To by się zgadało CePek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak widac temat rzeka...

a tak naprawde.. to uwierze ze ten podgrzybek ma Maybacha jak mi go na jakims filmie pokaza.. chociazby w wiadomosciach :>

a ze jaja sobie z dewotek robi to inna sprawa...

chce sie ktos modlic, to ma do tego pelne prawo, jak na razie znowu wolno, zobaczymy co dalej...

a ze rozni ksieza sa rozni? przeciez to naturalne... :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Meybach... - Rozmowy Niedokończone z 22.07.2004, prowadzi

o. Jan Król"

http://www.radiomaryja.pl/dzwieki/2004/07/....07.22.rn21.mp3 59mb

Ten o. Król to jakis oszolom. Nonstop powtarza "ja chce tylko sie dowiedziec, czemu publikujecie klamstwa ?". Na to odpowiedz "pan sadzi, ze to klamstwo, my nie wiec opublikowalismy".

"Ale ja sie pytam czemu publikujecie klamstwa ?" :wink:

Co za baran. Powoli mi wstyd, ze katolikow reprezentuja takie debile.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys pracowalem w firmie komputerowej kotra sie specjalizowala w obsludze 'czarnych' nigdy wczesniej ani nigdy pozniej nie mialem dostepu do takich technologii jak wowczas, juz 1996 roku mialem okazje sie bawic xDSL itp. jak przylazil wowczas jakis ksiadz z kompem do serwisu, to czesto bylo to Pentium Pro...

Poniewaz prywatnie handlowalem tez na gieldzie w Katowicach czesto przywozilem im rozne wypasione gadzety ktorych nie bylow sklepach i czesalem gnojkow z kasy bez najmniejszych skrupulow, bo widzialem wczesniej te zestawienia przychodow w Excelu, i w takim smiesznym programie Fara for Windows.

Nie macie pojecia jakimi srodkami dysponuje nawet szeregowy ksiadz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi