szpak Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Witam Mam problem z win Xp wlasnie go sobie zainstalowalem na kompie z opodpisu ( wczesniej mial wi me zawsze ) i za nic nie moge ustawic odsoiwrzania monitora wszedzie 60hz .. przynioslem 2 monitor od 2 kompa belinea 10 30 55 i odsiwerzanie bez instalacji sterow jest ... przepiolem kable na zywca i na samsungu tez jest juz ok ale po restarcie znowu nieszczesne 60hz ... nie wieciej jak i czyja to wina ? dodam ze na 2 kompie i tym samsungu byl xp i odsiwerzanie bylo ok tyle ze to nie ja instalowalem ale to raczej nie ma znaczenia... wiecie jak to zmieniac albo rejestr czy moze jakis program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Ale to nie jest wina sterów do grafy ?? Zainstaluj inne i sprawdź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 stery instalowalem wszystkie od tych na plytce do radka czyli 3.2 przez 4.7 i omegi nic nie pomaga ... a przypomialo mi sie ze wczesniej jak chodzi xp i monitor swiecil ok to mialem tam karte jaks Nv .. jutro sprawdze na nv jakiejs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Z tego co wiem to normalny problem windowsa xp i ja uzywam refresh lock`a mozna ustawic odswiezania do kazdej rozdzielczosci. www.kalisz.mm.pl/~small/RefreshLock.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...