xavier84 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Hej jordi23!!! Teraz mnie nie bedzie dlugo na 8 i tak szybko nie pojde grac w basket bo chodze do roboty!!!! A co do jumpa niepelne 360 jest jakies plecaki, wyskakany jest!!! do tego trzeba dodac dobra koordynacje ruchowa no i niewiele wazy, wzrost ok 180-185 dobrze sie z niem gra!!! Latac nie lata jump ponizej 100cm ale wrazenie robi:) Ps moze bede w sobote i niedziele!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Stary! Takie coś to na priva!!! Jeśli chodzi o przeróbkę, to działa super! Poprawiły mi się szybkości zapisu nawet CD-RW! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier84 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 sory ale pomylily mi sie tematy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ok bylem w Geancie i kupilem TDK +R 1x-4x...zawsze wypalam albo na tych albo na Verbatimach +R... 451S@832S (bios nie vip edyszyn tylko ten z 1 postu)...plytka TDK +R 1-4x BOX, palona z predkoscia 4x...nie mam wiecej pytan...SUPERRRRR!!!! odczyt: Kprobe, 4x, ECC 8 (czyli tak jak powinno byc - tak wszedzie pisza)... PI i PO sa wprost genialne IMHO..nie spodziewalem sie...test predkosci tez super(rozsnaca linia) i skanowanie powierzni 100% do odczytu(same zielone kwadraciki)...teraz tylko czekac na nosniku DL w normalnej cenie...przerabiac wszyscy i TO JUZ!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 ale book type masz dvd+r, czyli nie masz wlaczonego automatycznie bitsettingu ale wyniki sa ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 lukk sprawdz jeszcze mojego bioska,powinno byc jeszcze lepiej szczegolnie przy paleniu x8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 lukk sprawdz jeszcze mojego bioska,powinno byc jeszcze lepiej szczegolnie przy paleniu x8 chetnie moge dla proby sprawdzic ale tylko dla proby...zaraz wyjasnie dlaczego: po pierwsze nie kupuje plytek dvd +r 8x, bo nie zamiarzam przeplacac...taka plytka jest 1-1,5 zeta drozsza(przynamniej u mnie w miescinie) a nagrac plytke w 13 czy 7 minut to mi nie robi specjalnej roznicy a po drugie wole nagrac z predkoscia 4x i miec wieksza gwarancje ze po jakims czasie wszystko z plytka bedzie ok...pospiech nie jest wskazany...lepiej poczekac IMHO ale miec pewnosc.. ale book type masz dvd+r, czyli nie masz wlaczonego automatycznie bitsettingu ale wyniki sa ok chodzi o to co jest w biosie Vip'a tak?? (bo nie jestem az tak oblatany w dvd) ...ze nie nagrywam plyt jako DVD(jakby oryginalne dvd) tylko w standardzie dvd+r tak?? jesli o to chodzi to nigdy sie w to nie bawilem bo i mi to niepotrzebne bylo :D :D edit: szczerze mowiac nawet nie wiem "gdzie sie to wlacza" :oops: :oops: EDIT: w poprzednim poscie "zamienilem" obrazek na ladniejszy 8) bo nie moglem dojsc do tego jak wychodza wam takie ladne obrazki wiec zrobilem jak widzieliscie PrintScreen...ale juz sie skapnalem...zrobilem jeszce raz test i juz jest ladny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 ja place 3zl 16gr za platinumka +R x8 na nosniku RICOH'a JPNR02 czyli wlasnie takiego jakie stosuje Verbatim i TDK,wiec nie wiem na czym oszczedzac :] co do biosow to juz Twoj wybor :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 mam cos nowego :] 812S@832S_VS0A_Vip_Edyszyn :] 451/851@832S_VS0A_Vip_Edyszyn :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 THX VIP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 no problem :] za godzine bede mial moje +RW to zrobie testy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Dziekie wielkie za patcha :) Juz przerobilem Pozdrawiam Davidian Ps. I dzieki za namiary na DVD :twisted: THX _VIP_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 TDK+RW x4 palony x4 ,plik .iso z filmem VS0A dla porownania VS08 (ta sama plyta,ten sam plik .iso) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier84 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Jestem laikiem w tych sprawach wytlumaczcie mi co dal ten ostatni patch vi edyszyn:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 mam cos nowego :] 812S@832S_VS0A_Vip_Edyszyn :] 451/851@832S_VS0A_Vip_Edyszyn :] dzieki :) u mnie rowniez wszytsko :banan: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Jestem laikiem w tych sprawach wytlumaczcie mi co dal ten ostatni patch vi edyszyn:( nic,poprostu bazuje na najnowszym oficjalnym biosie i lepiej nagrywa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier84 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 oki dziekie za wyjasnienie i jeszcze jedno moge go odrazu wgrac na starsza wersje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 no jasne ze tak i kazdy kolejny modyfikowany tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Zrobilem UPDATE mojej 451S i chyba nie wszystko jest OK. Juz od 40min kasuje mi moja +RW Dokladnie taka sama jak Vip uzywa. Kasuje przy pomocy nero6. Pokazuje ze czas uplynal a nadal mruga sobie lampka raz na czerwono raz na zielono i nie ma ochoty przestac. Mialem wczesniej oryginalny BIOS GBS4 bodajze i raczej wszystko bylo w porzadku. Zanim zfleshowalem zrobilem test jakosci odczytujac ta +RW. Nagrana wczesniej byla na predkosci 2.4X i Nero CD-DVD Speed pokazywal mi bledy na poziomie 300 i 30. Ten drugi program nie chce mi rozpoznac nagrywarki. Jak uda mi sie skasowac ta plyte to sprobuje ponownie nagrac z predkoscia 4x i porownac. UPDATE: Cos jest zle, po 4min. nagrywania z predkoscia 4x nero pokazuje mi 2% zaawansowania ;( Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 nero jest beznadziejne do kasowania RW.Najlepiej sobie radzi DVDInfoPro lub Alcohol120% z opcja Ignoruj bledny TOC (ale radze jednak uzywac DVDInfoPro z opcja pelnego formatowania ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Udalo mi sie nagrac czysta plyte i musze powiedziec ze te odczyty bledow robia wrazenie. PI/PIF 6/2 MAKS! Ale cos mam jednak skopane i nie moge znalezc przyczyny. Pod koniec plyty poprostu sie gubi i nie potrafi przestac kasowac,odczytywac ?? Kasowanie trwa w nieskonczonosc odczyt tym programem testujacym tez trwa i trwa zamiast sie zatrzymac w miejscu gdzie koncza sie dane. Widac tez dzialanie tego spowolniania przy koncu plyty a wtedy odczyty spadaja do predkosci 1,3X nie wiem czy to normalne ze przy odczycie to dziala ?? Przy nagrywaniu rozumiem ale przy odczycie ? Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 kasowales w DVDInfo Pro ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Mam pytanko a mianowicie czy jest możliwość aby omnipatcher sam automatycznie wymusił inne opcje wypalania płytek dvd tzn. aby przy każdej płycie były zaznaczone wszystkie ptaszki (prędkości), bo jakoś nie chce mi się ptaszków każdej płycie z osobna zaznaczać :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Chyba rozwiazalem problem. Mianowicie zainstalowalem nowe sterowniki ASPI z cdrinfo.pl i nero juz laskawie zechcial skasowac plyte. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORSZCZACHA Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Można już pobrać nowy bios VS0B z http://codeguys.rpc1.org/firmwares/832S.VS...d-_51S@832S.rar a co zmienia -niby poprawiono jakość zapisu nośników DVD-R/RW oraz DVD+R/RW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 812@832.VS0B_Vip_Edition jeszcze nie przetestowany,ale chodza sluchy ze bios jednak nie jest lepszy od VS0A ...ale najlepiej potestujcie na plytach RW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 _Vip_ to się nazywa zaangażowanie :) :gitara: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 _Vip_ ??? już po testach to co zostajemy przy wercji A czy zmieniamy na B ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 narazie nie mam co nagrywac :] wypalilem starusienkie +RW od TDK i nie ma zle,ale chodza sluchy ze i tak lepszy jest A.W B poprawili niby zapis -R ale kosztem +R jest to orginalny,nie modyfikowany bios ,prosto ze strony litka (tzw.STOCK) w moim palniku mam podmieniony eeprom (Z-MOD) i dlatego wchodza orginalne bioski z 832S :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Dziwne na oficjalnej stronie nic nie ma o VS0B jest tylko VS0A http://www.liteonit.com.tw/ODD/English/e_d...re_dvd%20rw.asp czyżby wersja B była jakaś trefna i ją wycofali :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...