pcmax Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 tak jak w temacie! czyli kim chcialbys po skonczeniu edukacji!???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Księdzem(coś jak o. Rydzyk) - odsyłam do innego tematu. P.S.: Kiedyś dostałem bana za zakładanie głupich tematów. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Piosenkarka.... Pij mleko bedziesz wielki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Inzynierem @ Intel, AMD, nVidia, ATi (wstaw inne) zajmujacym sie projektowaniem nowych rdzeni / technologii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 ja to bym chciał być najlepiej psem .. ;) posiedzisz poszczekasz to ci żarcie dadzą i jakoś życie mija :D a tak na serio to za trudne pytanie bo dopiero do liceum ide Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 inzynierem oprogramowania (jeszcze troche i bede) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Najlepiej to kims pokroju Bila Gatesa ale bardziej lubianym ;) a tak na serio to programista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 a co za roznica :P wazne zeby miec prace i zeby niczego mi/mojej rodzinie nie brakowalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Kiedyś był taki fajny obrazek z zakonnicą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Taki obrazek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 No, mniej więcej, lepiej by było bez "tego wątku". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Ja bym chcial byc informatykiem lub mechanikiem samochodowym, jeszcze dokladniej nie wiem ale raczej to drugie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Ja bym chcial byc informatykiem lub mechanikiem samochodowym, jeszcze dokladniej nie wiem ale raczej to drugie :) bedziesz naprawiał maybacha ojcu rydzykowi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Ja chciałbym być szczęśliwym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 A ja nauczycielem/wykladowca to bym sobie odbil za me krzywdy, za me bole... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 ja zawsze marzylem o stanowisku "area clean manager" lub "konserwator powierzchni płaskich" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 ja zawsze mazylem o stanowisku "area clean manager" lub "konserwator powierzchni płaskich"Wzglednie konserwator ciagow pieszo-jezdnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Królem Sedesów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Ja chcialbym byc zdrowy... , szczesliwy no i zajebiscie bogaty :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Ja chcialbym byc zdrowy... , szczesliwy no i zajebiscie bogaty :-)i to wszystko bez wysiłku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Ja chcialbym byc TOMAHAWK'iem ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Konsolą PlejStejszyn :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 A ja chciałbym zarobić duuuużo pieniędzy nie robiąc nic :P A tak serio to nie mam pojęcia :) Najpierw musze szkołę skończyć (nie wiem jakim cudem ale może się uda). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Cesazem swiata a potem mianuje sie Bogiem i zamkne radio maryja a ludzi pokroju o. Rydzyka wykozystam jako sile podziagowa dla mojego rydwanu ze zintegrowanym basenem rozmiarow olimpijskich :twisted: juz nawet mam diaboliczny plan jak przjac wladze w polsce i podbic cala euro-azje reszta to z gorki pujdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 ja zawsze mazylem o stanowisku "area clean manager" lub "konserwator powierzchni płaskich"Wzglednie konserwator ciagow pieszo-jezdnych A "specjalista do spraw marketingu kubła na śmieci" was nie kręci?:> :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 albo pracować jako programista przy grach albo inżynier układów graficznych czy CPU archeolog to też bardzo ciekawy zawód, mnie się podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Kobieta z duzym biustem aby mogl caly dzien sie nim bawic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 chce byc soba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Ja chciałbym być szczęśliwym :Pdodac duzy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 chce byc piekny i miec wspaniale miesnie (kabaret potem :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...