Gość Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 A ja chcę byc spawaczem drewna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 chce byc soba :) To ci sie nigdy nie uda :twisted: A jak chcial bym byc siodełkiem od jakiegoś fajnego damskiego roweru :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 tia i kupi cie jakis facet co niezna sie na rowerach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 I want to be a Dinosaur :!: I zawsze chccialem polecieć we własnej w du.pie w kosmos :wink: PS: kiedyś chciałem być budką telefoniczną ale te marzenia sie zminiają :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszkA Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 A ja bardzo chciałabym zostać dentystką!! hehehe bede wam ząbki leczyła!! Oczywiście wszyscy użytkownicy bębą mieli znizki!!! :D i śliczny usmiech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 a ja chciałbym zostać owocem jogobelli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Specjalistą od obsługi maszyn czyszcząco higiencznych - sprzątaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 moim marzeniem jest bycie administratorem bardzo pozadnej (bogatej i z reputacja) firmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 ks. Rydzykiem i jezdzic Mabachem :D (wygralem?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 ja zawsze mazylem o stanowisku "area clean manager" lub "konserwator powierzchni płaskich"Wzglednie konserwator ciagow pieszo-jezdnych A "specjalista do spraw marketingu kubła na śmieci" was nie kręci?:> :lol: ;) Cicho ja kiedys pracowalem jako "toilet paper manager" czyli wieszalem uchwyty na srajtasme w nowym budynku dla jednej firmy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 A ja bardzo chciałabym zostać dentystką!! hehehe bede wam ząbki leczyła!! Oczywiście wszyscy użytkownicy bębą mieli znizki!!! :D i śliczny usmiechNoooo - studia stomatologiczne... Zajecia z anatomi... Zajecia w prosektorium... Pycha!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levteam Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 A ja chce być naszym ulubionym Bilem z Microsoft-u tylko że bym nie pracował od rana do nocy tylko bym sie cieszył z pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 myszka daj znac jak bedziesz miala gabinet bo jak ostatnio zobaczylem rachunek za 2 zeby na 1000zl to mi szczena na parter zjechala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 myszka daj znac jak bedziesz miala gabinet bo jak ostatnio zobaczylem rachunek za 2 zeby na 1000zl to mi szczena na parter zjechala :) to juz po znizce bylo, tak ?=]] ja chcialbym sprawdzac wytrzymalosc amortyzatorow Marzocchi oczywiscie jezdzac na nich :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Nie narzekaj - i tak mamy najtańsze usługi stomatologiczne w Europie (10 razy taniej niż w Niemczech, kilkanaście razy taniej niż w krajach skandynawskich) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Nie narzekaj - i tak mamy najtańsze usługi stomatologiczne w Europie (10 razy taniej niż w Niemczech, kilkanaście razy taniej niż w krajach skandynawskich) :D Ja slyszalem ze polowe taniej niz w niemczech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszkA Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Widze, że na forum tweaka powstają nowe odjazdowe zawody. mamy już króla sedesów, owoca jogobeli hehehe co jeszcze ciekawego wymyslicie???Widze, że na forum tweaka powstają nowe odjazdowe zawody. mamy już króla sedesów, owoca jogobeli hehehe co jeszcze ciekawego wymyslicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 ks. Rydzykiem i jezdzic Mabachem :D (wygralem?)chcę być Twoim kierowcą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 ks. Rydzykiem i jezdzic Mabachem :D (wygralem?)chcę być Twoim kierowcą :lol:A ja zmiennikiem :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Maybachem jak joz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 ks. Rydzykiem i jezdzic Mabachem :D (wygralem?)chcę być Twoim kierowcą :lol:A ja zmiennikiem :P.to ja moge być wycieraczką :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 tak jak w temacie! czyli kim chcialbys po skonczeniu edukacji!???? alfonsem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 CZystym i niezkazonym wcieleniem CHaosu (wierna kopią tego co bylo na poczatku :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Po przeczytaniu pewnego tematu na tym forum, zdecydowałem, że zostane ojciec Rydzykiem !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 I Sekretarzem, Prezydentem USA lub Iwanem Groźnym 8) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 I taj będe pedagogiem specjalnym, za mniej niż rok. Nie chciałabym byc nikim innym, no, może psychiatrą, ale nie przeszłabym przez prosektorium i inne miłe rzeczy. Więc jak będe duża, to chcę pracowac z osobami z niepełnsprawnością intelektualną. Tylko zarabiać bym chciała więcej :( Za powaznie? ;) ;) ;) Dobra, mogłabym być gwiazdą filmową, albo aktorką filmów bukkake ( czyta ktoś Sexy Losers? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Ja jestem skromny.... 8) Chce być murzy..... Afroamerykaninem i zrobić kariere w USA jako rapher.... 8) Albo jakiś zawód z kompem.... np. sekretarką :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Ja chcę pozostać Antychrystem i w wieku 70 lat swojemu wnukowi puszczać dyskografię Cannibal Corpse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Ja chciałbym być degustatorem piwa :) W sumie tak na serio to chciałbym założyć jakąś firmę, albo pociagnąć interes Ojca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 ...mamy już króla sedesów...Satyra Twa dziecko moje zbedna jest, azali Sedesow Krolem bycie latwym zajeciem nie jest... Zac wiertarke bezprzewodowa otrzymalem, odciskow na dloniach sie nabawilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...