LPC Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 a ja bede de best of . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Hmm slayer ciekawe perspektywy masz :) jak zsotane Cesarzem i Bogiem swiata mianuje cie Bogiem nr2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Arnie > Jak mocno będziesz karał "rozpustę" :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 to bedzie zalezalo od mojego widzimisie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 .... albo pociagnąć interes Ojca :) Brawo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 .... albo pociagnąć interes Ojca :) Brawo :D A tu mamy piękny przykład jak zdanie wyciągnięte z kontekstu może zmienić swe znaczenie... ;) Chyba, że źle odebrałem Twojego posta :) Tak poza tym to :lol: [OT] A ja się zawsze zastanawiałem, czemu mi mówią, że objojętnie o czym gadam zawsze się kojarzy z jednym... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 ... Prezydentem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 .... albo pociagnąć interes Ojca :) Brawo :D bo zupa była za słona LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Ja zawsze chciałem być strażakiem lub neurochirurgiem amatorem :twisted: Niestety marnuje życie jako kontruktor elektronik :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 (edytowane) . Edytowane 19 Września 2010 przez sir Afeen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniu997 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 aJ chce być taki jako napisze: po pierwsze (uNo) cholernie bogaty po drugie (seCunDo) zdrowy po trzecie (teRcio) chce aby moja Księżniczka była ze mną!!! po czwarte (quAtro) coś sie wymyśli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Moje marzenie to radio "komercyjne" na CAŁY ŚWIAT. Co jest do zrobienia z jakoscia cyfrową !!!!! Ukf też może byc 22Kb/s mono Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Dobrze by było być takim sułtanem Brunei. Nie liczysz się z forsą, odpowiedzialnością karną i do tego wszyscy kłaniają ci się w pas :D O haremie nie wspomnę..... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 UPDATE: Ja teraz chcę być o.Rydzykiem albo Maybachem :lol: :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 A ja bardzo chciałabym zostać dentystką!! hehehe bede wam ząbki leczyła!! Oczywiście wszyscy użytkownicy bębą mieli znizki!!! :D i śliczny usmiech A co bys poradzila na to ze mi rosnie ząb po lewej wewnetrznej stronie dolnego dziąsła? o_0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 A ja bardzo chciałabym zostać dentystką!! hehehe bede wam ząbki leczyła!! Oczywiście wszyscy użytkownicy bębą mieli znizki!!! :D i śliczny usmiech A co bys poradzila na to ze mi rosnie ząb po lewej wewnetrznej stronie dolnego dziąsła? o_0 Ja bym poradził: Udaj się do dentysty... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszkA Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgadzam sie z Cepekiem w 100% do DENTYSTY.Napisz nam jak sie skończyła historia z Twoim zębem.Ja jestem jeszcze w liceum i sie na zębach nie znam ale mam nadzieje , że sie poznam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 A ja chcem być, myli państwo, oczywiście jednocześnie politykiem... Tak jak tata ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 A ja chcem być, myli państwo, oczywiście jednocześnie politykiem... Tak jak tata ...Twoj Stary jest politykiem?? To ja Ci stary wspolczuje!! Sam sie tym nieco poram ipowiem jedno - syf i srom!! Najgorsze co mozna robic!! JEzeli nie bede w stanie uczciwie zarobic na zycie to zostane politykiem. Chyba jesyni uczciwi "poltycy" to soltysi we wsiach - oni jedni robia cos dla ludzi z ich otoczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 A ja chce, tfuuuuuu już jestem, sobą!!! I wystarczy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Ja to bym chciał tylko 2 rzeczy: - być zawsze zdrowym - być bogatym i zdrowym :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 A ja chcem być, myli państwo, oczywiście jednocześnie politykiem... Tak jak tata ...Twoj Stary jest politykiem?? No oczywiscie, ze nie jest :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 A ja chcem być, myli państwo, oczywiście jednocześnie politykiem... Tak jak tata ...Twoj Stary jest politykiem?? No oczywiscie, ze nie jest :lol:No bo juz Ci zaczynalem wspolczuc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Ja chciał bym czyściś kosze w WIN xp 98 95 :-) Albo własny sklep komputerowy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...