walker214 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Co chwila mam jakies pytanko, no ale coz, dopiero zaczynam w tej branzy i trzeba sie jakos uczyc :lol: Otoz jak widzicie w opisie mam(w tej chwili oddana do reklamacji) NF-S i Mobile 2500+. Probowalem podkrecac procka poprzez zwiekszanie fsb,mnoznika,lekko podnosilem napiecie. Nie osiagalem nawet 200fsb, a mam twinmosy (wiem ze nie maja juz dobrej renomy). No i komp po restarcie sie wylaczal kilka razy a jak ustawilem domyslne spowrotem juz plyta nie odpalila (obrazu na monitorze nie bylo). Oddalem do reklamacji ale chcialbym wiedziec jakie mam szanse ze mi ja naprawia, badz wymienia???? (kupilem ja 2 miechy temu). Dziekasy za odp:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 jesli nie masz zadnego sladu (jakies nadtopienia, cos poczerniale) na niej nie powinno byc najmniejszego problemu :) przynajmniej nie byloby tam gdzie bywam.. walniete kondziolki tez bez problemy nie powinny byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 No jak ustawiłeś na domyślnie wszystko to powinno być, OK. Pytanie tylko czy zrobią serwis tej co masz teraz czy dostaniesz nóFke :P Jak pracowałem w jednej firmie to sposób na mobo był prosty... Nie działa albo działa czasem wariuje ? No to prądem ją. Z półeczki brało się paralizator i dawaj czadu po lutach od spodu. Nie było mocy żeby zadziałała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walker214 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Hehe, dobry sposob agent...przyda sie jak bede pracowal w tej branzy..Dzieki chopaki za odp., sladow nie ma..jedynie moze po nadmiarze pasty termoprzewodzacej:) No i w koncu zarowno ta plyta jak i procek sluza do overlockingu co nie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 EE spoko skoro nie masz żadnych sladów uszkodzeń to powinni wymienić bez gadania.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...