walker214 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Witka! W sklepie arest.pl maja takie pamieci: 400 - 512 MB HYNIX (Dual Channel 2x256) za 410zl oraz 400 - 512 MB HYNIX ( HY5DU56822BT-D43 ) za 395zl. Chce pamieci do podkrecania, aczkolwiek stac mnie na pamiatki wlasnie w takim przedziale cenowym. Czy polecacie takie i ktora z nich wybrac??? Mysle ze ta pierwsza ale moge sie mylic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 te hynixy sa ponoc dobre. a temu vulcano to ja bym dal bana bo troche przesadza z chamstwem i prowokacjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Eee...tam po co Ci taki syf!?? Lepiej kupic jakies OCZ bule nie te kingstony i nie GEIL!! A tak wogóle to po <font color="#FF0000">[ciach!]</font> sie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> w takim dziale wypowiadasz?? Ty chyba nie wiesz co piszesz kości Hynix BT-D43 DDR 400 syfem na pewno nie są. Kręcą się na DDR 500 nawet 533. Corsair i znienawidzony przez ciebie Geil (raczej nie przez wszystkich) selekcjonuje je i sprzedaje pod własną marką. A tak wogóle to czytałeś dział pamięci RAM :?: -chyba nie. Więc poczytaj i wypowiadaj się dalej. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walker214 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 No oki Kosiarz ale co z tymi dualami Hynixa? Tez sie tak dobrze kreca jak te zwykle?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 No oki Kosiarz ale co z tymi dualami Hynixa? Tez sie tak dobrze kreca jak te zwykle?? W testach które czytałem pamięci pracowały w Dualu. Jeżeli są o oznaczeniach o któych pisałem to nie powinno być problemu. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...