Skocz do zawartości
walker214

Jaka wybrac pamiec???

Rekomendowane odpowiedzi

Witka! W sklepie arest.pl maja takie pamieci: 400 - 512 MB HYNIX (Dual Channel 2x256) za 410zl oraz 400 - 512 MB HYNIX ( HY5DU56822BT-D43 ) za 395zl. Chce pamieci do podkrecania, aczkolwiek stac mnie na pamiatki wlasnie w takim przedziale cenowym. Czy polecacie takie i ktora z nich wybrac??? Mysle ze ta pierwsza ale moge sie mylic :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee...tam po co Ci taki syf!?? Lepiej kupic jakies OCZ bule nie te kingstony i nie GEIL!!

A tak wogóle to po <font color="#FF0000">[ciach!]</font> sie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> w takim dziale wypowiadasz??

Ty chyba nie wiesz co piszesz kości Hynix BT-D43 DDR 400 syfem na pewno nie są. Kręcą się na DDR 500 nawet 533. Corsair i znienawidzony przez ciebie Geil (raczej nie przez wszystkich) selekcjonuje je i sprzedaje pod własną marką. A tak wogóle to czytałeś dział pamięci RAM :?: -chyba nie.

Więc poczytaj i wypowiadaj się dalej. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No oki Kosiarz ale co z tymi dualami Hynixa? Tez sie tak dobrze kreca jak te zwykle??

W testach które czytałem pamięci pracowały w Dualu. Jeżeli są o oznaczeniach o któych pisałem to nie powinno być problemu. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi