mich Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 otoz mam tai problem przed zainstalowaniem mmc 9.1.0.0 wyskakuje mi blad ze nie mam zainstalowane jakies uci (co to jest). mam directx9 (jeszcze raz instalowalem). podczs uruchamiania video in wyskakuje mi blad z atimmc.exe. co zrobic aby wszystko dzialalo poprawnie? na poczatku odpalalem na catalystach 4.7 ale uznalem ze moze to od nich wiec zmienilem na te co mialem na plycie a mianowicie 4.1 ale bylo to samo co na 4.7 mam win xp. co robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Jeśli to jest wersja All In Wonder i masz DX 9.0b to trzeba doinstalować łatkę na DX'a. do pobrania ze strony Microsoftu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 a Windows Media Encoder 9.0 tez musze instalowac?? a co jezeli nie mam all in wonder? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 a jakiego patcha mam zainstalowac czy moglbys podac linka (bylem na microsoft.com i tam jest jak nasr** dodatkow do DX) z gory wielkie dzieki mam nadzieje ze to pomoze z tym UCI:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...