djtomas Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Witam! Widzieliście nowy blok na www.bloki.pl? Co o nim myślicie :?: Jest może gdzieś w sieci porównanie tego starego Spidera z Nukleonem, Frostem lub Urielem :?: Jeżeli tak prosiłbym o link :) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Wieści szybko się rozchodzą, zdążyłem jeszcze zobaczyć ten boloczek (a właściwie tylko nowe są topy) ale chyba w tym miesiącu go nikt nie zobaczy: "transfer przekroczony" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 o co ci chodzi z tym "transfer przekroczony" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 o co ci chodzi z tym "transfer przekroczony" ?przedchwilą byłem i pisało "błąd 420, transfer przekroczony" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 u mnie cały czas chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Fajny kolorek nakretek mocujacych :D Tylko po co 4 rodzej topow dla AMD :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 do wyboru do koloru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 zobejżyjcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobelik Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 mam to samo limit przekroczony wrzyccie jakies foto ci ktorzy macie dostepa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Prosze, prosze - i cena nizsza niz u konkurencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...